The Game Awards 2020 bir sürü oyunla geliyor

the game awards 2018

Oyun dünyasının kalbi The Game Awards 2020 etkinliğinde atacak. Bu etkinlikte 15 yeni oyunun tanıtılması planlanıyor. İşte detaylar.

11 Aralık’ta gerçekleşecek olan The Game Awards etkinliğinde geri sayım başladı. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz yıl gerçekleşen etkinlik hayli ses getirmişti. Hatta Microsoft bu etkinlikte yeni nesil konsolu Xbox Series X’i de tanıtmıştı. Bu sene gerçekleşecek olan etkinlik ise tamamen yeni nesil oyunlara odaklanacak.

Etkinliğin yaratıcısı olan Geoff Keighley konu ile ilgili ufak bir açıklamada bulundu. Keighley Reddit üzerinden düzenlediği mini oturumda oyun severlerden gelen soruları yayınladı.

Etkinlikte kaç oyunun tanıtılacağı üzerine gelen bir soruya Keighley “12 – 15 civarı” yanıtını verdi. Elbette burada kast edilen 15 oyunun tümü AAA kalitesinde olmayacak.

the game awards 2020

The Game Awards 2020 bomba gibi geliyor

2.5 saat sürmesi planlanan etkinlik 11 Aralık’ta Türkiye saati ile gece 03:00’da başlayacak. Şimdiye kadar etkinlik ile sızdırılmış öyle çok önemli bir oyun duyurusu bulunmuyor. Fakat genel kanı Microsoft’un yeni nesil konsolları için bir sürpriz yapabileceği yönünde. Elbette bu da henüz kesinleşmiş değil.

Malum Microsoft konsola özel oyunlar konusunda Sony kadar istekli değil. Gerçi son zamanlarda Microsoft pek çok oyun stüdyosu satın aldı. Fakat henüz bu stüdyolar ortaya somut bir işe koymuş değiller. Belki The Game Awards ile Microsoft yeni nesil Xbox konsolu satın alanları sevindirecek haberler verebilir. Bekleyip göreceğiz.

PES 21 Lite çıktı tamamen ücretsiz indirin