Cumali Ceber 2 vizyon tarihi açıklandı

cumali

Türk sinemasının son birkaç yıl içerisinde önemli atılımlar yaptığını söyleyebiliriz. Genel olarak çıkan Türk filmlerinin de dram, aşk ve komedi odaklı olduğu gözle görünen bir gerçek. Geçtiğimiz birkaç aya baktığımızda bu kategorilerde oldukça kaliteli yapımlarla karşılaştığımız da inkar edilemez. Zira hala vizyonda olan Aile Arasında ve Ayla tam da bahsettiğimiz kalitede iki yapım. Peki komediyi bu kadar seven Türk halkı hiç mi kötü filmlerle karşılaşmıyor. Elbette karşılaşıyor. Örneğin Cumali Ceber. Ünlü YouTuber Halil Söyletmez’in hayat verdiği Cumali Ceber geçtiğimiz yaz vizyona girmiş ve yarım milyona yakın seyirciyi sinema salonlarına çekmişti. Öyle görünüyor ki bu gişe başarısı Cumali Ceber 2 filminin de önünü açmış gibi görünüyor.

Cumali Ceber 2, önümüzdeki yaz vizyonda

Cumali Ceber’in yaratıcısı olan Halil Söyletmez’in sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı duyuruya göre Cumali Ceber 2 8 Haziran’da vizyona girecek. Hatırlanacağı üzere ilk filmde yönetmenlik koltuğunda Gökhan Gök bulunuyordu.

Başrolünde Halil Söyletmez’in bulunduğu filmde Serkan Şengül, Ferhat Göçer, Samsun Demir, Gökhan Keser, Emre Keskin, Doğa Konakoğlu, Ece Seçkin, Ceyda Saltadal ve Tanser Yılmaztürk gibi isimler de rol almıştı.

Senaryosunu Cihan Berk Berkeban’ın yazdığı film genel itibari ile argo olarak tabir ettiğimiz kelimelerin sıkça kullanıldığı, vasat seviyesinde bir yapımdı. Bakalım Cumali Ceber 2’de ilk filmin yakaladığı başarıyı tekrarlayabilecek mi? Bekleyip göreceğiz.