Cloudflare WARP herkes için kullanıma sunuldu

Cloudflare DNS

Cloudflare WARP VPN hizmeti iOS ve Android kullanıcılarının beğenisine sunuldu. Türkiye’de de çalışan Cloudflare WARP’ın detayları haberimizde.

Cloudflare firması geçtiğimiz yıl 1.1.1.1 DNS hizmeti ile karşımıza çıkmıştı. Güvenlik konusunda üst düzey koruma sağlayan 1.1.1.1 DNS kısa süre içerisinde Türkiye’de engellenmişti. Cloudflare daha sonrasında ise WARP adını verdiği güvenli VPN hizmetini duyurmuştu.

Cloudflare’in VPN hizmeti ilk etapta belli başlı kullanıcılar üzerinde test edilmişti. Merakla beklelen VPN servisi bugün herkes için kullanıma sunuldu.

Windows 10 VPN sorunu yaşıyor!

Cloudflare’in VPN hizmeti şimdilik sadece iOS ve Android cihazlarda kullanılabiliyor. Pek hızlı olduğunu söyleyemeyeceğim bu VPN hizmetini kullanmak için; 1 GB kota için uygulamayı sosyal medya hesaplarınızda paylaşmanız gerekiyor.

Eğer paylaşım sevmiyorum ben diyorsanız ayda 34,99 TL ödeyerek uygulamayı sınırsız veri ile kullanabiliyorsunuz.

Cloudflare WARP

iOS 13 ve Android 10 ile uyumlu olan uygulama, düşük hız sunsa da güvenlik açısından oldukça başarılı bir deneyim sunuyor diyebilirim. Şimdilik Türkiye’de çalışan bu VPN hizmetinin hangi protokol üzerinden hizmet verdiği bilinmiyor.

Uygulamayı iOS için buradan ve Android için ise buradan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.