1.1.1.1 Cloudflare DNS yakında ücretsiz VPN hizmeti verecek!

Cloudflare DNS

1.1.1.1 Cloudflare DNS yakında ücretsiz VPN hizmeti vereceğini açıkladı. Türkiye’de kısa bir süreliğine çalışan ancak sonra yasaklanan 1.1.1.1 Cloudflare DNS’in VPN hizmeti engellenemeyecek.

Cloudflare geçtiğimiz yıl tam da bugün 1.1.1.1 DNS hizmetini kullanıma sunmuştu. 8.8.8.8 Google DNS’ten daha hızlı ve güvenli olan Cloudflare DNS doğal olarak ülkemizde anında sansürlenmişti. Wikipedia’nın bile hala engelli olduğu Türkiye’de kullanılmayan Cloudflare’ın DNS hizmetinin bugün evrim geçireceği açıklandı

Cloudflare DNS ücretsiz VPN hizmeti verecek!

Cloudflare’ın ücretsiz VPN hizmeti Warp adını taşıyacak. Türkiye’de engellenemeyen WireGuard VPN protokolünü kullanacak olan Cloudflare Warp, 1.1.1.1 uygulamasını kullananlara kademe kademe olarak sunulacak. Cloudflare Warp’tan yararlanmak istiyorsanız, kaydınızı 1.1.1.1 uygulaması üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Bu yıl içerisinde herkesin beğenisine sunulacak olan ücretsiz VPN hizmeti olan Cloudflare Warp, sadece iOS ve Android platformları ile kısıtlı olacak. Cloudflare Warp‘ın ücretsiz olmasından dolayı masaüstü sürüme gelmeyeceğini düşünüyoruz.

Onavo VPN tarih oldu!

Cloudflare Warp’tan yararlanmak için 1.1.1.1 uygulamasını App Store veya Google Play Store‘dan indirerek kayıt yaptırmanız yeterli olacaktır. Ancak haberi görür görmez kayıt yaptıran biri olarak sıramın 175.412 olduğunu belirteyim. Yani Cloudflare Warp için uzun bir süre bekleyebilirsiniz.

Cloudflare DNS