Şimdi de Naim Süleymanoğlu’nun hayatı film olacak!

naim süleymanoğlu

Yaşanmış gerçek hikayeleri beyaz perdeye aktararak büyük başarı yakalayan Dijital Yapım Evi, şimdi de ünlü halterci Naim Süleymanoğlu için bir film yapmayı planlıyor.

Ayla ve Müslüm filmleriyle gişede rekorlar kıran Dijital Yapım Evi, yaşanmış hayat hikayelerini beyaz perdeye taşımaya devam edecek. Kısa süre önce vizyona giren Müslüm filmiyle beklentilerin ötesinde bir başarıya imza atan yapım şirketi, şimdi de ünlü halterci Naim Süleymanoğlu’un hayatını konu eden bir film çekecek.

Naim Süleymanoğlu beyaz perdeye geliyor!

Basına verdiği bir demeçte gelecekle ilgili planlarından bahseden Dijital Yapım Evi patronu Mustafa Uslu, Çiçero ve Turkis’i Dondurma’nın yanına bir film daha eklediklerini belirtti.

Uslu, gelecek dönemde Türkiye spor tarihinin en başarılı haltercilerinden biri olan Naim Süleymanoğlu’nun hayatını konu edinen bir film çekeceklerini açıkladı.

Bilindiği üzere Bulgaristan doğumlu olan Naim Süleymanoğlu, geçtiğimiz yıl 18 Kasım’da İstanbul’da hayatını kaybetmişti. Aktif spor yaşamı boyunca birçok altın madaylayı ülkemize kazandıran Süleymanoğlu, çalkantılı bir özel hayata sahipti.

Hatta kısa süre önce Süleymanoğlu’nun mezarı, kızı olduğunu iddia eden bir kişinin talebi üzerine açılmış ve bahse konu kişinin gerçekten ünlü haltercinin kızı olduğu ortaya çıkmıştı.

Türk halter tarihinin ve hatta pek çok otoriteye göre dünya halter tarihinin en başarılı ismi olan Süleymanoğlu’nun filmi 18 Kasım 2019’da vizyona girecek. Filmin ismi ise Türk Herkül olacak.

Twitch artık oyun satmayacak