Çiçero filmi için yeni fragman yayınlandı

maxresdefault 8

İkinci Dünya Savaşı’nın seyrini değiştiren isimlerden biri olarak bilinen İlyas Bazna’nın hikayesini konu edinen Çiçero filmi için yeni fragman yayınlandı. İşte detaylar.

Ayla ve Müslüm filmleriyle gişede önemli bir başarı yakalayan Dijital Sanatlar, yakında yeni yapımı ile seyirci karşısına çıkacak. İkinci Dünya Savaşı’nın seyrini değiştiren önemli isimlerin başında gelen İlyas Bazna’nın hikayesine odaklanan Çiçero filmi, ülkemizde 11 Ocak’ta vizyona girecek.

Çiçero için yeni tanıtım videosu

Erdal Beşikçioğlu’nun İlyas Bazna karakterine hayat verdiği filmin kadrosunda Burcu Biricik, Ertan Saban, Tamer Levent ve Murat Garipağaoğlu gibi isimler de yer alıyor.

Film 2. Dünya Savaşı sırasında İngiltere ve Almanya arasında yaşanan casusluk olaylarını konu ediniyor. Türk kökenli ünlü casus İlyas Bazna’nın Alman saflarına sızması ve üslerini deşifre etmesine odaklanan film hayli ses getireceğe benziyor.

Muhtemelen İlyas Bazna’nın hayat hikayesi Müslüm ya da Ayla kadar ilgi çekmeyecektir. Dürüst olmak gerekirse, Ayla’nın gişede bu kadar başarılı olmasının nedeni de Oscar tarafında başarılı bir pazarlama politikası izlenmesiydi.

Müslüm ise aldığı olumlu eleştiriler sonrası alıp yürüdü. Dolayısıyla İlyas Bazna’nın hikayesi de seyircide öyle büyük bir etki bırakmayacaktır. Lakin film için yayınlanan tanıtım videolarının hayli ilgi çektiği gerçeğini de atlamamak gerekiyor.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Dijital Sanatlar, önümüzdeki yıl ünlü halterci Naim Süleymanoğlu’nun hayatını konu edinen bir filmle seyircilerin karşısına çıkacak.

Hedefim Sensin, Müslüm’ü tahtından indirdi