Google Chrome 74 sürümü çıktı! İndir!

Windows ve macOS için bugün Google Chrome 74 güncellemesi yayınlandı. Google Chrome 74 ile gelen yeniliklerin tamamı haberimizde yer alıyor.

Google, geçtiğimiz ay Windows ve macOS için Chrome 73 güncellemesi ile karşımıza çıkmış ve macOS’e özel karanlık tema seçeneğini sunmuştu. Google, bugün yayınladığı 74 sürüm ile karanlık tema seçeneğini Windows platformuna da getirdi.

Google Chrome 74 sürümü neler sunuyor?

Güvenlik güncellemelerini de barındıran bu yeni sürüm ile sayfalarda scroll ile gezmek artık daha kolay. Google, web sitelerindeki scroll ile gezinme sırasında göz yoran animasyonlara bir sınırlandırma getiriyor. Bu sayede daha akıcı bir gezinme deneyimi sunuluyor.

Windows 8 için üzen açıklama!

Windows 10 için özel olarak gelen karanlık tema seçeneği ise Chrome’da sisteme bağlı olarak çalışıyor. Yani Windows 10’da sistem arayüzünü koyu yaparsanız karanlık tema otomatik olarak aktif oluyor. Özellikle gece saatlerinde göz sağlığı için çok önemli olan karanlık tema seçeneğini mutlaka aktif etmelisiniz.

Google Chrome 74

Chrome’u; Chrome>Google Chrome Hakkında>Güncellemeler bölümünden güncelleyerek bu yeni özellikleri kullanmaya başlayabilirsiniz. Son olarak Google’ın iOS ve Android’deki uygulamalarını da yakında güncelleyeceğini belirtelim.

Eğer Chrome’a sahip değilseniz buradan tarayıcıyı kullandığınız platforma indirebilirsiniz.