ChatGPT önümüzdeki hafta Android’e geliyor

ChatGPT ve diğer sohbet robotları duygulara yanıt veriyor!

Yapay zeka şirketi OpenAI, yakın zamanda Android için ChatGPT’nin uzun zamandır beklenen lansmanını duyurdu. Duyuru, bir hafta içinde yarım milyondan fazla indirmeyle hızla platformdaki en iyi yapay zeka uygulaması haline gelen iOS sürümünün başarılı bir şekilde tanıtılmasından birkaç ay sonra tanıtılmış olacak.

ChatGPT’nin resmi Android sürümü, ön kayıt açıkken önümüzdeki hafta Google Play Store’da kullanıma sunulacak. Resmi bir Android sürümünün gelişinin, piyasayı dolduran sahte GPT uygulamalarıyla mücadele etmesi bekleniyor. Şimdiye kadar, bu resmi olmayan uygulamalar, bazıları zararlı veya sahte içerik barındıran Android ekosisteminden yararlanıyordu.

ChatGPTChatGPT gibi AI modelleri personeller için sınırlandırılacak

iOS muadiline benzer şekilde, ChatGPT’nin Android sürümü de büyük olasılıkla bölgesel kısıtlamalara sahip olacak ve diğer ülkelerde kullanıma sunulmadan önce ilk olarak Amerika Birleşik Devletleri’nde piyasaya sürülecek. Uygulama , aylık 20 ABD Doları olan birinci sınıf ChatGPT Plus hizmetini sunacak .

Android ChatGPT, cihazlar arasında konuşmaları ve tercihleri ​​senkronize etme yeteneği de dahil olmak üzere, iOS eşdeğerine benzer bir deneyim sunmayı amaçlamaktadır. Kesin lansman tarihi açıklanmasa da şirket, kullanıma sunumun önümüzdeki hafta başlayacağını doğruladı.

ChatGPT

OpenAI ayrıca şu anda beta aşamasında olan Plus planı kullanıcılarına özel “özelleştirilmiş talimatlar” adlı yeni bir özellik üzerinde çalışıyor . Bu özellik, kullanıcıların yapay zeka sohbet robotuna özel talimatlar sunarak kişiselleştirmeyi geliştirmesine olanak tanıyacak. Ek olarak, uygulama, Bing entegrasyonu ve iyileştirilmiş geçmiş arama işlevi dahil olmak üzere iOS sürümündeki en son geliştirmeleri de içerecektir.

Android kullanıcıları artık Google Play Store’da uygulama için ön kayıt yaptırabilir. Daha geçen hafta, ChatGPT’nin kullanıma sunulduğundan bu yana ilk trafik düşüşüyle ​​karşı karşıya kaldığına dair bir rapor geldi. Android platformundaki lansman, trafiğini yeniden iyileştirmesi muhtemeldir.

iPhone 15 serisi, ekran üretimi sorunları nedeniyle aksayabilir