Ubisoft’tan bir Invincible oyunu geliyor

Invincible oyunu

Ubisoft, animasyon dizisiyle büyük beğeni kazanan süper kahraman hikayesi Invincible’dan uyarlanan bir oyun geliştirdiğini duyurdu.

The Walking Dead çizgi romanlarının da yaratıcısı olan Robert Kirkman’ın sevilen çizgi roman serisinden uyarlanan Invincible dizisi, 2021 yılında Amazon’da izleyicilerle buluştu ve büyük ilgiyle karşılandı. Son yılların en iyi animasyon dizilerinden biri olmasının yanı sıra bugüne kadar çekilmiş en iyi süper kahraman uyarlamaları arasında da gösterilen Invincible, yakaladığı başarıyla uyarlandığı serinin de kıymetini arttırdı. Öyle ki bu seriden yeni projelerin de uyarlanması gündemde. Bir yandan Invincible’ın live-action film uyarlaması için ön hazırlıklar yapılırken, bir yandan da bu seriden uyarlanacak bir oyun için hazırlıklara başlandığı duyuruldu. Üstelik bu oyun, oyun dünyasının en önemli stüdyolarından biri olan Ubisoft’tan geliyor.

Invincible

Ubisoft tarafından geliştirilen Invincible: Guarding the Globe adlı bu oyunun duyurusu serinin hayranları tarafından heyecanla karşılanmış olsa da detaylara baktığımızda bu heyecan birazcık azalıyor. Çünkü Ubisoft, Marvel’s Spider-Man veya Arkham serisi gibi bir aksiyon oyunu, ya da bir RPG oyunu yapmak yerine, bu sevilen seriden uyarlanan bir mobil oyun geliştirmeyi tercih etmiş. Üstelik bu, free-to-play yani ücretsiz bir mobil oyun olacak ki bu da beklentilerin epey düşmesine sebep oluyor.

Invincible: Guarding the Globe, klon ordusunun Dünya’ya saldırmasını konu alıyor. Dünyanın koruyucuları olan Global Defense Agency’de görevli bir karakteri kontrol eden oyuncular, bu evrenin sevilen kahramanlarını bir araya getirerek, klon saldırısına karşı dünyayı korumaya çalışacak. Oyuncular kurdukları ekibi kendileri kontrol edebileceği gibi savaşların arka planda yaşanacağı, bunlardan sadece haberdar olacakları daha pasif modlarda da oyunu oynayabilecekler.

Ubisoft, Guarding the Globe’un çok yakında çıkacağını söylese de net bir çıkış tarihi açıklamadı. Oyun hem iOS’a hem de Android’e gelecek.

Netflix kullanıcı sayısını arttırmaya devam ediyor