Caviar, Galaxy S22 Ultra için sınırlı sayıda tasarım cihazı sundu

Caviar, Galaxy S22 Ultra için sınırlı sayıda tasarım cihazı sundu

Samsung, bu ayın başlarında Galaxy S22 serisini tanıttı. Ardından lüks tasarımlarıyla ünlü olan Rus şirket Caviar, en son tasarım modellerini tanıttı. İşte detaylar.

Caviar yeni serisi 24K altın, hafif titanyum ve karbon fiber dahil olmak üzere çeşitli tatlı malzemelerle altı farklı tasarım içeriyor. Tasarımların isimleri bej timsah derisi modeli için Bird of Prey, Art Deco döneminden ilham alan altın kaplama model için Ocelot olarak karşımıza çıkıyor.

Caviar, Galaxy S22 Ultra için sınırlı sayıda tasarım cihazı sundu

Ayrıca Karbon fiber ve güçlendirilmiş titanyum çerçeve sürümü Great Gatsby olarak adlandırılıyor. Siyah model ise Titanyum ismiyle satışa sunulacak. Caviar her sürümden 99’dan fazla telefon üretmeyecek. Biraz daha ucuz olan model Galaxy S22 Ultra’nın S Pen ve periskop kamerasını kullanmayacak. Daha ucuz olmasıyla Galaxy S22 veya Galaxy S22+ modelleri daha fazla satacak diyebiliriz. Fiyatlardan bahsetmişken, en ucuz tasarım 6.000 dolar civarında fiyatlandırılacak. En pahalı varyant ise 7.680 dolara mal olacak. Samsung Galaxy S22 Ultra Great Gatsby 512 GB seçeneği en pahalı model olarak dikkat çekiyor. Caviar, satışların 11 Mart’ta başlayacağını söyledi. Rus lüks tasarım şirketi genelde iPhone cihazlara yaptığı tasarımlarla gündeme geliyordu. Daha önce bir dinazor dişi dahi kullanan şirket uçuk tasarımlarla gündeme geliyor. Tesla araç kapağından iPhone 13 tasarımı çıkartan şirket bu tasarım ürünlerini sadece belirli sayılarda satışa sunuyor.

Google Chrome yakında manuel olarak şifre eklemenize izin verecek