93.000TL’lik iPhone Xs Max göz kamaştırıyor

iphone xs max 4

Hali hazırda 1099 dolarlık etiket fiyatına sahip olan iPhone Xs Max’ın çok pahalı olduğunu düşünebilirsiniz. Fakat Caviar imzası taşıyan Xs Max’ın fiyatı adeta dudak uçuklatacak cinsten.

Apple’ın 1099 dolardan başlayan etiket fiyatıyla satışa sunduğu iPhone Xs Max’ın oldukça şık bir tasarıma sahip olduğunu söyleyebiliriz. Fakat bu tasarım çizgisi size o kadar da gösterişli gelmiyorsa o zaman Caviar tarafından tasarlanan Xs Max modellerine göz atmanızı tavsiye ederiz. Tabi ki yeteri kadar paranız varsa.

Bu iPhone Xs Max tam 93.000 TL!

Caviar firmasının ismini daha önce duymamış olanlar için ufak bir tanımlama yapalım. Caviar aslında dünyaca ünlü bir mücevher markası. Genel olarak yüzük, bileklik, kolye tarzı şeyler tasarlayan firma, işi biraz daha ileri götürüp premium segmentindeki akıllı telefonları altın ve mücevherlerle süslemeye başladı. Nitekim şirketin son projesi iPhone Xs Max oldu.

Hali hazırda iPhone Xs Max 1099 dolarlık fiyatıyla zaten cep yakıyordu. Caviar tarafından tasarlanan modeller ise pahalı kavramını apayrı bir boyuta taşıyor.

Caviar, karbon kaplı Xs Max’ı 5200 dolardan, Titanyum kaplı versiyonu ise 5500 dolardan satışa sundu. Altın kaplama modelin fiyatı ise 5960 dolar olarak belirlenmiş. Eğer bu altn kaplama üzerine elmas taşlar da isterseniz fiyat 9890 dolara yükseliyor.

Eğer telefonunuzun 24 ayar saf altınla kaplanmasını istiyorsanız, ödemeniz gereken ücret 15340 dolara kadar yükseliyor. Bu da Türk Lirası olarak 93.000TL’ye denk geliyor.

3 kameralı LG V40 ThinQ tanıtıldı