Cardano (ADA) yeni bir rekora imza attı!

Cardano (ADA) yeni bir rekora imza attı

Kripto para piyasasındaki gözde coinlerden biri olan Cardano (ADA) önemli bir kilometre taşını daha geride bıraktı. İşte konunun detayları.

Cardano (ADA) yeni bir rekora imza attı! Ethereum gibi bir temele sahip olan ADA, PoS teknolojisi sayesinde pek çok kişi tarafından en çok tercih edilen kripto paralardan biri olmuştu.

Geçtiğimiz günlerde ilk akıllı kontratını alan ADA adeta şahlandı. Kontrattan sonra toparlanmasını hızlandıran ADA kısa sürede 2 dolar seviyesini tekrardan geride bırakmıştı

Cardano (ADA) yeni bir rekora imza attı!

ADA daha önce Mayıs ayında da 2 dolar seviyesini geride bırakmayı başarmıştı. 2021’in genelinde daha doğrusu çok büyük bir bölümünde 1.2 doların altında işlem gören ADA şu anda en yüksek seviyelerinde işlem görüyor diyebiliriz. Keza haberi hazırladığımız saatlerde ADA 2.5 dolar seviyelerine çıkmıştı. ADA’daki yükselişin devam edip etmeyeceği ise her zaman olduğu gibi yine soru işareti.

ADA’daki akıllı kontrat sayısı arttıkça bu kripto paranın değeri daha da artacaktır. Bazılarına göre ADA’nın fiyatı yıl sonuna kadar 5 doları da bulabilir. Elbette bu tamamen bir varsayım. Keza ADA tekrardan 2 doların altına da düşebilir. Hatta daha da düşük seviyelere inebilir.

Bu arada tekrardan dip not olarak belirtelim. Mevcut kripto para içeriğimizdeki hiçbir bilgi yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Yatırımlarınızı kendi görüşlerinize göre şekillendirebilirsiniz.

Pinterest, arama sonuçlarını geliştirecek bir özellik duyurdu