Cardano (ADA) sert yükseliş yakaladı: İşte nedeni

abd kripto para

Dünyanın en iyi kripto paraları arasında yer alan Cardano (ADA) sert yükseliş yakaladı. Böylesine ani bir yükselişin meydana gelmesindeki ana etken daha çok güncelleme ile alakalı.

Cardano (ADA) sert yükseliş ile gündemde. Bu kripto para biriminin hiç beklenmeyen bir şekilde sıçrayış yakalaması kafaları karıştırdı. Bu coin, genellikle çok fazla yükselmemesi ile biliniyor. Yükselişi çoğu zaman yüzde 2 ile sınırlı kalıyordu. Ancak özellikle şu son 2 hafta çok sert bir yukarı hareket yaşıyor.

Bitcoin fiyatı bile düşerken bu kripto parada önemli ölçüde yukarı doğru ivmelenme yakalandı. Böylece hiç yaşamadığı bir ralliye imza attı. Peki ne oldu da böyle bir sıçrama ortaya çıktı.

Cardano büyük bir güncelleme ile geliyor

Bu kripto para hiç beklenmeyen bir yükseliş ile karşımızda. Ortaya çıkan Mary adı verilen bir Hard Fork güncellemesi fiyat yükselmesinin ana kaynağı. Sadece bu nedenden dolayı bile Ethereum katili olarak adlandırılıyor. Bu güncelleme kripto paraların kendi içerisinde farklı kripto paralar üretilmesini sağlıyor.

Cardano (ADA) sert yükseliş

Ethereum bugüne kadar en çok değer kazanan bir diğer kripto para. Ancak yatırımcılar Cardano üzerinde yoğunlaşıyor. Bu durum Ethereum için olumsuz bir algı yaratıyor. Ayrıca DOT olarak bilinen kripto para biriminde de benzer yükselişler ortaya çıktı. Ancak ondaki yükseliş Cardano kadar cazip değil.

Kripto para borsasında kanlı Pazartesi!

Bu kripto para birimi yeni güncelleme haberleri ile birlikte 12 TL seviyelerine kadar yükseldi. Bakalım yeni blok zincirler kurmaya yarayacak olan bu güncelleme nereye kadar yükseliş sağlayacak.