ICP coin sert yükseliş yakaladı: Piyasaya çıkar çıkmaz tavan yaptı

Kripto Madencilik

Henüz yeni bir kripto para birimi olmasına rağmen ICP coin sert yükseliş yakalayarak rekor kırmayı başardı. Onu özel yapan ise projesi diyebiliriz. Hadi gelin konu ile ilgili tüm detaylara birlikte bakalım.

Kripto para çeşitliliğinde hiç görülmemiş bir seviye yakalandı. Neredeyse her ay farklı bir kripto para projesi açıklanıyor ve böylece insanlar bunlara yatırım yapıyor. Özellikle yeni pazarlar ve projeler rağbet görüyor. Şimdilerde ICP koduyla işlem görmekte olan Internet Computer en gözde projeler içerisinde yer alıyor.

Bu yeni dijital varlığı tanımadan önce hangi firma tarafından çıkarıldığına bakmak gerekiyor. İsviçre’de yer alan ve kar amacı gütmeyen Dfinity projeyi geliştirdi. Projenin amacı diğerlerine göre gerçekten de fazlasıyla farklı. Tamamen merkeziyetçi olmayan bir internet hayal ediliyor.

ICP coin sert yükseliş ile gündemde

Bu kripto para biriminin daha çıkar çıkmaz 730 dolar olduğunu baştan belirtelim. Birçok kripto para aslında ilk etapta piyasaya sürüldüğünde pek yüksek rakamlarda yer almıyor. Fakat bu dijital varlık hiç beklenmeyen bir şekilde tavan yaptı. Ayrıca yükseliş ile birlikte gelen düşüşte bile 350 dolar seviyesini korudu.

ICP coin sert yükseliş

Dominic Williams bu işin başında yer alıyor ve uzun bir süredir çalışmalar yürütüyor. Bu çalışmaların sonucu olarak karşımıza ICP çıktı. Yeni ve merkezi olmayan bir internetin temellerini atan yeni proje ile birlikte artık internet daha özgür hale gelebilir.

SHIBA coin kripto para sektörünü altüst etti

Projeyi yürütenler tarafından yapılan açıklamalara göre bu token ile internette özgürce dolaşmak mümkün hale gelecek. Yani kullanıcıyı izleyen şirketler olmayacak. Böyle bir projenin daha çok Facebook ve Amazon gibi firmalara karşı oluşturulduğu son derece aşikar. Peki siz bu kripto para birimi hakkında ne düşünüyorsunuz?