Captain Marvel kadrosunda bir Türk; Pınar Toprak!

captain marvel

Önümüzdeki sene vizyona girecek ve Marvel evrenini baştan aşağıya değiştirecek olan Captain Marvel kadrosunda bir Türk’ün de yer alacağı kesinleşti. İşte konu hakkındaki detaylar.

Son dönemde süper kahraman temalı filmlerde önemli bir artış olduğunu söylemek, pek de yanlış olmayacaktır. Elbette bu bir arz – talep meselesi. Seyircilerin bu tarz filmlere karşı oldukça ilgili olması, çizgi roman sayfalarından, beyaz perdeye geçiş yapan karakter sayısını da arttırdı. Bu karakterlerin sonuncusu ise Captain Marvel olacak.

Pınar Toprak, Captain Marvel kadrosuna dahil oldu

Bu sene vizyona giren Avengers Infinity War filmi ile Marvel evrenindeki dengeler tamamen değişmişti. Bilindiği üzere bu filmin devamı niteliğindeki bir sonraki Avengers 4, 2019 Mayıs ayında vizyona girecek. Avengers 4 öncesinde ise evrene yeni dahil olacak Captain Marvel vizyondaki yerini alacak.

8 Mart’ta vizyona girecek olan Captain Marvel’ın kadrosuna geçtiğimiz gün bir Türk’ün dahil olduğu açıklandı. Yetkili isimler tarafından yapılan açıklamada filmin müzikleri için Pınar Toprak’ın ekibe dahil edildiği belirtildi.

2003’ten günümüze film müzikleri besteleyen Pınar Toprak daha önce Controlled Chaos filminin de müziklerini bestelemişti.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Filmin kadrosunda Brie Larson, Jude Law, Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Gemma Chan ve Annette Bening gibi isimler yer alacak. Yönetmen koltuğunda ise Ryan Fleck ve Anna Boden bulunuyor.

Jump Force için Death Note’lı tanıtım videosu