Captain America iPhone 13 için çok ağır dedi!

Apple bir iPhone donanım abonelik hizmeti planlıyor

Dünyanın en popüler oyuncularından biri olan ve Captain America rolüyle gönüllerde taht kuran Chris Evans, yeni telefonu hakkında ilk değerlendirmelerini yaptı.

Captain America iPhone 13 için çok ağır dedi! Geçtiğimiz günlerde servis edilen bir haber, teknoloji tutkunlarını adeta şoke etmişti. Captain America rolüyle gönüllerde taht kuran ve sonrasında da birçok başarılı performansa imza atan Chris Evans’ın hala iPhone 6S telefonunu kullandığını öğrenmek gerçekten de oldukça şaşırtıcıydı.

Captain America Civil War Cap Brood

Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımla, telefonunun bataryasındaki ani düşüşlerin ve zaman zaman çileden çıkaran ansızın kapanma hatalarının artık dayanılmaz boyutlara geldiğini söyleyen ünlü isim, bu emektara veda ettiğini ve onun yerine iPhone 13 kullanmaya başlayacağını duyurmuştu.

Captain America 1

Captain America iPhone 13 için çok ağır dedi!

Öte yandan iPhone 6S’in en çok home tuşunu özleyeceğini dile getiren Evans, iPhone 13 hakkındaki değerlendirmelerini ise telefonu kullanmaya başladıktan sonra yapacağını söylemişti. İşte ünlü aktör sözünü tuttu ve iPhone 13 hakkındaki ilk düşüncelerini bir röportajda paylaştı.

iPhone Face ID onarımları önemli bir değişiklik alacak

Bir süredir yeni akıllı telefonuna alışmaya çalıştığını belirten Chris Evans, bunun hiç kolay olmayacağını çünkü home tuşu gibi mükemmel bir özellikten yoksun olduğunu söyledi. Daha önce de pek çok defa iPhone’un en sevdiği yönünün “sihirli” home tuşu olduğunu belirten Evans, anlaşılan bu fikrinden vazgeçmeyecek gibi görünüyor.

iPhone 13 deneyimlerinden bahsetmeye devam eden oyuncu, yeni telefonunun en sevmediği yönlerinden bir diğerinin ise ağırlığı olduğunu söyledi. Çok ağır olarak nitelendirdiği iPhone 13’ü elinde tutabilmek için serçe parmağından destek almak zorunda kaldığını belirten Evans, bu durumun hiç hoşuna gitmediğini de ekledi.

Magic Leap 2 eylül ayında çıkacak