iPhone 14 fiyatı sonunda ortaya çıktı

iphone x 14

Eylül ayının yaklaşmasıyla birlikte Apple’ın yeni amiral gemisi olması beklenen iPhone 14’de daha fazla konuşulmaya başlandı.

iPhone 14 fiyatı sonunda ortaya çıktı. Teknoloji dünyasının en önemli markalarından biri olan Apple, her yıl olduğu gibi bu yılda Eylül ayını yeni bir iPhone modeliyle karşılayacak. Bugüne kadar sızdırılan pek çok bilgiden anladığımız kadarıyla 4 farklı model şeklinde karşımıza çıkacak olan iPhone 14’de iki standart iki de üst segment cihaz bulunacak. Kesin olmamakla birlikte Apple’ın Eylül ayında, iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max modellerini tanıtması bekleniyor.

iphone 14

Öte yandan akıllı telefon kullanıcıları en az, Apple’ın hangi modelleri tanıtacağı kadar bu modellerin kaç paraya satışa sunulacağını da merak ediyor. Bir süre önce ortaya atılan bir iddiaya göre, artan hammadde maliyetleri ve küresel enflasyon krizi gibi sebeplerden dolayı, Apple’ın iPhone 14 modelinde bir silsile halinde 100 dolarlık zam uygulayacağı belirtilmişti.

iPhone 14 Pro Max

iPhone 14 fiyatı sonunda ortaya çıktı

Bu iddianın doğru çıkması halinde, giriş seviyesi fiyatı 799 dolar olan iPhone modelleri, bir anda 899 dolara çıkmış olacak. Tabi bu senaryoda iPhone 14 Plus 999 dolar, iPhone 14 Pro 1.099 dolar ve iPhone 14 Pro Max ise 1.199 dolar olarak etiketlenecek.

iPhone 14 'tam bir yeniden tasarım' ile gelecek

Ülkemizde zam artık oldukça kanıksanmış bir durum. Yani bu haber bizim için çok normal olabilir. Ancak Amerika Birleşik Devletleri’nde durum aynı değil. Bu sebeple yeni yeni dillendirilmeye başlanan bir diğer iddiaya göre Apple, ne yapıp ne edip bu artan maliyetleri bir şekilde kendi potasında eriterek 100 dolarlık zammı yapmamak niyetinde. Ne diyelim, umarım bir gün ülkemizdeki akıllı telefon kullanıcıları için de benzer hassasiyetler gösterilir.

Ryan Gosling oynamak istediği Marvel karakterini açıkladı