Apple Watch rakibi Mobvoi çok sağlam geliyor!

TicWatch 2

Akıllı saat dünyasında önemli bir alternatif olmak isteyen Mobvoi, yeni TicWatch modeliyle amacına ulaşabilir.

Apple Watch rakibi Mobvoi çok sağlam geliyor! Akıllıtelefon dünyası, günden güne daha popüler bir hale gelmeye devam ediyor. İlk akıllı saatlerin ortaya çıktığı zaman getirilen “klasik saatlerin yerini alamaz.” eleştirilerinin yüzlerde tatlı bir tebessümle hatırlandığı şu günlerde, neredeyse her ay piyasaya yeni bir aktör daha katılıyor.

Apple Watch rakibi Mobvoi

Bu pazara yakından ilgi duyanların kesinlikle duyduğunu düşündüğümüz Çinli teknoloji şirketi Mobvoi tarafından geliştirilen TicWatch serisi de, her geçen gün daha çok bilinen bir marka haline gelmeye devam ediyor. Çinli firmaya yakın kaynaklardan gelen haberlere göre, bu yıl Galaxy Watch 5 ve Google Pixel Watch ile birlikte piyasaya sürülecek bir diğer akıllı saat modeli olması beklenen yeni TicWatch Pro’da da tıpkı rakipleri gibi Wear OS işletim sistemi tercih edilecek.

Apple Watch rakibi Mobvoi

Apple Watch rakibi Mobvoi çok sağlam geliyor!

Şu an satışta olan TicWatch Pro 3 Ultra modeline göre daha uzun kullanım süresi, daha yüksek performans ve Google Play ile NFC ödeme özelliği gibi yeniliklere sahip olacağı düşünülen TicWatch Pro’nun yeni versiyonunun tam olarak hangi isimle satışa sunulacağı şimdilik netlik kazanmadı.

Apple Watch rakibi Mobvoi

Bununla birlikte üst düzey özelliklere sahip olacağı iddia edilen yeni akıllı saat modelinin en dikkat çekici yanı ise kuşkusuz fiyatı olacak. Wear OS işletim sistemli akıllı saatler içerisinde fiyat performans ürünü olarak anılmak istenen markanın önümüzdeki günlerde bu konulara ilişkin detaylı bir açıklama yapacağı konuşuluyor.

Oppo Find X5’in yeni bir versiyonu geliyor