En çok satan telefonlar açıklandı işte o liste

En çok kullanılan akıllı telefon

Birçok teknoloji devi “en çok satan telefonlar” listesine girebilmek için büyük bir çaba harcıyor. Hadi gelin tüm detaylara ve listeye birlikte göz atalım.

Pazar istatistik araştırma şirketi Canalys tarafından ortaya atılan en çok satan telefonlar isimli liste, büyük ilgi uyandırdı. 2020 yılının üçüncü çeyreği için de yine benzer bir araştırma gerçekleştirildi. Bu araştırmaya göre iPhone 11 ve iPhone SE alanların sayısı bir hayli fazla.

En çok satanlar listesi Apple ile doldu

Bu analiz platformu tarafından yapılan araştırmalara bakılırsa en çok satanlar listesinde Apple liderliği açık bir şekilde görülüyor. Dünya genelinde iPhone 11’in satış miktarı 16 milyon seviyelerine kadar ulaştı. iPhone SE ise 10 milyon düzeyinde devam ediyor.

en çok satan telefonlar

Canalys tarafından yapılan araştırmalara bakıldığında, 3. çeyrek için en önemli detaylardan bir diğeri de Samsung oldu. Firma, sonunda yaptı yapacağını ve en çok satanlar listesinde üst sıralarda yer aldı. Galaxy A21s modeli iPhone SE ile aynı sayıda (10 milyon) satıldı.

Samsung’un Galaxy A11 ve Galaxy A51 modelleri ise yine en çok satışı yapılan akıllı telefonlar oldu. Apple şirketinin iPhone 11 satışları konusunda çok büyük bir başarı yakaladığını mutlaka duymuşsunuzdur. Ancak Xiaomi şirketinin başarılarını da göz ardı etmemek gerekiyor. Uygun fiyatlı akıllı telefonlarla gönüllerde taht kuran firma, ciddi bir ivme kazandı. Sizce diğer çeyrekte hangi akıllı telefon modeli daha çok satılacak.