Yeni Call of Duty Serinin En İyisi Olacak

Call of Duty Advanced Warfaredan Yeni Görüntüler

Call of Duty serisinin geleceği hakkında açıklamalarda bulunan Activision’a göre Treyarch’ın geliştirdiği yeni Call of Duty oyunu serinin en iyisi olacak.

Sadece FPS türünün değil tüm oyun dünyasının en başarılı serileri arasında yer alan Call of Duty serisini önceliği haline getiren yayımcı firma Activision, oyunseverlere mümkün olan en iyi FPS deneyimi sunabilmek için kendi bünyesinde yer alan üç stüdyoyu rotasyonlu olarak Call of Duty oyunları geliştirmeleri için görevlendirdi. Infinity Ward, Sledgehammer Games ve Treyarch’tan oluşan bu üç stüdyonun dönüşümlü olarak oyun hazırlamaları stüdyolara yeni oyunları hazırlamaları için çok daha uzun süreler kazandı ve böylece her yeni Call of Duty oyunu bir öncekinden daha iddialı olmayı başardı.

Yeni Call of Duty Mayıs Ayında Duyurulacak

Son olarak Sledgehammer Games stüdyosu tarafından geliştirilen Call of Duty: Advanced Warfare oyunseverlerle buluştu ve gelecekte geçen yenilikçi yapısıyla kullanıcıları etkilemeyi başardı. Geçtiğimiz günlerde düzenlediği mali konferansı sırasında Call of Duty: Advanced Warfare’ın bu başarısına dikkat çeken Activision, iddia edildiğinin aksine serinin oldukça iyi durumda olduğunu belirtti.

Bunun yanı sıra Treyarch stüdyosu tarafından geliştirilen yeni Call of Duty oyununa da değinen Activision, yeni oyun hakkında herhangi bir detay paylaşmasa da, yılın son aylarında piyasaya sürülecek yeni Call of Duty oyununun serinin bugüne kadar yayınlanmış en iyi oyunu olacağını açıkladı.

Motorola Samsung’un Batabileceğine İnanıyor