Call of Duty WW2’de kaç MP haritası bulunacak?

cod ww2

Activision ve Sledgehammer Games işbirliği ile geliştirilen Call of Duty WW2 hakkında bazı yeni detaylar ortaya çıktı. İşte ayrıntılar.

Oyun dünyasının en köklü serilerinden biri olan Call of Duty ile ilk tanışmamız 2003 yılında gerçekleşmişti. Eski Medal of Honor’ın yapımcıları tarafından kurulan Infinity Ward isimli stüdyo tarafından geliştirilen yapım, oyun severlerin ilgisini çekmeyi başarmıştı. 2. Dünya Savaşı teması ile sektöre merhaba diyen seri, sonradan farklı bir konsepte geçiş yaptı.

Call of Duty serisi 4. oyun sonrasında modern savaşlara yöneldi. Son olarak bizleri gelecekte olabilecek muhtemel çatışmalara sürükleyen seri, bu sene yayınlanacak olan oyunuyla özüne dönecek. Call of Duty WW2 ile birlikte uzun bir aradan sonra tekrardan 2. Dünya Savaşı’nın o kasvetli atmosferine geri dönmüş olacağız.

Elbette Call of Duty WW2 hikaye moduyla olduğu kadar, online modlarıyla da merak konusu. Zira Sledgehammer Games’in bu atmosferi online modlara yansıtıp yansıtamayacağı merak konusu.

Oyunun online moduyla ilgili ortaya atılan son iddialara göre, CoD WW2’de 10 adet harita yer alacak. Bu haritalardan 5’ini zaten daha önce görmüştük. Hatırlanacağı üzere Flak Tower isimli harita Gamescom 2017’de oyun severlere gösterilmişti. Sonrasında gelen açık beta testinde de Ardennes, Gibralter, Pinte du Hoc ve Aachen haritaları ortaya çıkmıştı.

Sızdırılan son bilgilere göre bu 5 harita haricinde, 5 multiplayer haritası daha bulunuyor. Toplamda 10 haritanın bulunacağı yağımda, 1 haritanın Pro Edition sahiplerine özel olabileceği belirtiliyor. Tabi ki bunların şimdilik bir söylentiden ibaret olduğunu da hatırlatalım.


Yorumlar kapatıldı.