Call of Duty WW2 PC betası başladı!

cod ww2 4

PC oyuncularının merakla bekledikleri Call of Duty WW2 betası sonunda start aldı. İşte konu ile ilgili tüm detaylar ve betaya katılmanın yolu.

Call of Duty serisi uzun bir sürenin ardından sonra, bu sene yayınlanacak oyunu ile tekrardan özüne dönecek. En son serinin 5. oyunu olan World at War ile 2. Dünya Savaşı’nı konu edinen seri, yıllar sonra tekrardan aynı tema ile oyun severlerin karşısına çıkacak. Eğer bu deneyimi yaşamak için oyunun çıkış tarihine kadar beklemek istemiyorsanız, bugün başlayan Call of Duty WW2 PC betasına katılabilirsiniz.

Call of Duty WW2 PC betasına katılmak için yapmanız gereken tek şey Steam’e girerek beta sürümünü indirmek. Daha sonra gerekli kayıt aşamasını gerçekleştirerek açık betaya siz de katılabilirsiniz. Yalnız dip not olarak belirtelim, CoD WW2 betası 2 Ekim tarihinde sona erecek. Yani betayı indirip oyunu deneyimlemek için önünüzde sadece 4 günlük bir süreç mevcut.

Betada Team Deathmatch başta olmak üzere, Domination, Hardpoint, Kill Confirmed ve War Mode bulunuyor. Bu modlardan War Mode haricindekileri zaten eski Call of Duty oyunlarından da biliyoruz.

Call of Duty WW2, 3 Kasım’da raflardaki yerini alacak. Sledgehammer Games tarafından geliştirilen yapım, PlayStation 4, Xbox One ve PC için eş zamanlı olarak satışa sunulacak. Oyunun şu anda ön sipariş aşamasında olduğunu da hatırlatalım.