Call of Duty WW2’nin PC beta’sı başlıyor!

call of duty ww2

Sledgehammer Games tarafından geliştirilen ve yayıncılığını Activision’ın üstlendiği FPS oyunu Call of Duty WW2, bir süredir yeni nesil konsollarda multiplayer beta sürecindeydi. Şimdi de sırada PC versiyonu var.

Yapımcı Sledgehammer Games, oyunun PC beta’sı hakkında resmi blogunda bilgiler paylaştı. Öncelikle, beta’yı konsollarda deneyen ve geri bildirimlerde bulunan tüm oyunculara teşekkür eden firma, PC multiplayer beta sürecinin de 29 Eylül ile 2 Ekim tarihleri arasında Steam üzerinden gerçekleştirileceğini duyurdu. Yapımcılar bu süreçte Raven Software stüdyosundan da yardımlar alıyor. Bu arada, bunun bir açık beta, yani herkes tarafından denenebileceğini belirtelim. Ve tabii ki bir de uyarı var: “Unutmayın ki bu beta, tam sürüm oyunun yalnızca çok ufak bir kısmını içeriyor ve tabii ki bu bir final sürümü değil.”

call of duty ww2 pc open beta

Peki beta’yı oynamak için nasıl bir PC’ye ihtiyacınız var? İşte yetkililerin paylaştığı sistem gereksinimleri:

İşletim sistemi: Windows 7 64-Bit ya da daha günceli
İşlemci: Intel Core i3 3225 ya da eş değer
RAM: 8 GB RAM
HDD: 25 GB HD boş disk alanı
Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 660 2 GB / AMD Radeon HD 7850 2GB ya da daha iyisi
İnternet bağlantısı

Bir de not: Bu sistem gereksinimleri, oyunun beta sürümü için belirlendi. Final sürümü için geçerli değil. Dolayısıyla oyunun final sürümü için güncel sistem gereksinimleri daha sonra duyurulacak.

Call of Duty WW2 ile bir kez daha İkinci Dünya Savaşı cephelerine geri döneceğiz. PC ve yeni nesil konsollar için hazırlanan oyun, 3 Kasım’da raflarda olacak.

En ucuz Nokia modeli; Nokia 2