Call of Duty WW2 PC betası yüklemeye açıldı

cod ww2 3

Activision ve Sledgehammer Games tarafından geliştirilen Call of Duty WW2, açık betası ile oyuncuların karşısına çıkıyor. İşte konu hakkındaki detaylar.

Oyun tarihinin en köklü serilerinden biri olan Call of Duty yeni oyunuyla özüne dönmeye hazırlanıyor. Son yıllarda sadece modern savaşlar üzerine yoğunlaşan seri, seneler sonra ilk defa 2. Dünya Savaşı’nı konu edinecek. O yüzden Call of Duty WW2, serinin fanları için ayrı bir öneme sahip.

Çoklu oyuncu modlarıyla da ön plana çıkması beklenen oyun, çıkışına yaklaşık 1 ay kala açık betasıyla oyun severlerin karşısına çıkacak. Herkese açık olan beta 29 Eylül ve 3 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek. Oyun severler bu süre boyunca Team Deathmathch, Domination, Hardpoint, War Mode ve görev tabanlı multiplayer modlarını deneyimleme fırsatı bulacak.

Eğer Call of Duty WW2 PC açık betasına katılmayı düşünüyorsanız, yaklaşık 14GB büyüklüğündeki dosyayı oyunun Steam sayfasından indirebilirsiniz. İndirmeyi tamamladıktan sonra yapmanız gereken tek şeyse beklemez. Zira beta süreci az önce de belirttiğimiz üzere 29 Eylül’de start alacak.

Bu arada beta için duyurulan sistem gereksinimlerini de belirtelim;

OS: Windows 7 64-Bit
CPU: Intel Core i3 3225 veya eşdeğeri AMD işlemci
RAM: 8GB
Ekran Kartı: NVidia GeForce GTX 660 2GB ya da AMD Radeon HD 7850 2GB
HDD: 25GB
DirectX: 11

Şimdiden keyifli oyunlar.