Sledgehammer’dan kritik Call of Duty WW2 açıklaması!

cod ww2 2

Sledgehammer Games tarafından geliştirilen Call of Duty WW2 hakkında son derece önemli bir açıklama yapıldı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Sledgehammer Games ve Activision işbirliği ile geliştirilen geliştirilen Call of Duty WW2’nin çıkışına artık sayılı günler kaldı. Yapımcı stüdyo oyundaki hataları giderebilmek adına geçtiğimiz hafta 4 gün süreli bir açık beta testini işleme koymuştu. Hayli rağbet gören Call of Duty WW2 betası, Sledgehammer yetkililerine önemli dönütlerin sağlanmasında da yardımcı oldu.

Betanın başlaması ile birlikte harekete geçen hackerlar çeşitli yazılımlarla onlarca hile programını devreye soktu. Sadece birkaç günlük beta sürecine bile binlerce kişinin hileli yazılımlara başvurması oyun severleri rahatsız etti.

Neyse ki beklenen açıklama Call of Duty WW2 oyununun yapımcısı olan Sledgehammer’dan geldi. Sledgehammer tarafından yapılan açıklamada, beta sürecinde aktif olan hilecilere değinildi. Yetkililer, betada anti hile yazılımının tam olarak kullanılmadığını ve yapılan hilelerin tespit edilerek tam sürümde bunların mümkün olamayacağı belirtildi.

Yapımcı ekip, beta sürecinin bu tarz durumların tespiti için var olduğuna dikkat çekerek, hazırlanan anti hile korumaları üzerinde de bazı güncellemeler yapacaklarını belirttiler.

Eğer durum Sledgehammer yetkilileri tarafından ifade edildiği gibiyse gerçekten endişelenecek birşey olmadığını söylemek mümkün. Fakat yapımcı stüdyo Call of Duty WW2 çıkana kadar ciddi bir anti hile sistemi geliştiremezse işte o zaman bu durum oyuncular açısından kötü sonuçlar doğurabilir.