Call of Duty WW2 şimdiden hilecilerle doldu!

cod ww2 1

Önümüzdeki ayın başlarında satışa sunulacak olan Call of Duty WW2, beta süreciyle birlikte soru işaretlerine neden oldu. İşte detaylar.

Seneler sonra tekrardan 2. Dünya Savaşı temalı bir oyun ile karşımıza çıkacak olan Call of Duty, oyun severlerin sabırsızlanmasına neden oldu. Serinin yeni oyunu Call of Duty WW2 ile World at War’dan sonra tekrardan 2. Dünya Savaşı’nın atmosferine tanıklık edeceğiz.

3 Kasım’de PC, PlayStation 4 ve Xbox One için raflardaki yerini alacak yapımın, hikaye modu kadar online modları da merak ediliyor. Zira geçtiğimiz Cuma günü start alan açık beta sürecine binlerce oyuncunun katıldığını öğrenmiştik.

İşin kötü yanı ise, Call of Duty WW2’nin daha beta sürecindeyken hilecilerle dolup taşmış olması. Oyun için acıkan forumlarda bu konu hakkında hayli şikayet olduğu gözden kaçmadı. Activision ya da Sledgehammer Games konu ile ilgili net bir açıklamada bulunmuş değil. Fakat beta sürümün korumasız bir şekilde oyunculara sunulmuş olacağından bahsediliyor.

Call of Duty WW2 betasını bir kenara bırakacak olursak, serinin önceki oyunlarında da hilecilerin hayli fazla olduğunu söyleyebiliriz. Gerçi günümüzde en çok denetlenen oyunlarda bile hile yapanlar mevcut.

Bunu şüphesiz en iyi Counter Strike Global Offensive oynayanlar bilecektir. Zira bu hileciler, hile yaptıkları anlaşılmasın diye çeşitli oyunlara da başvurabiliyorlar. Bile bile ölmeler, görüp de görmezden gelmeler vs. Bakalım Sledgehammer yetkilileri bu hile sorununa net bir çözüm getirebilecek mi? Bekleyip göreceğiz.