Call of Duty: Warzone yarın piyasaya çıkıyor

Call of Duty: Warzone

Activision tamamen multiplayer oynanabilecek bir battle royale oyunu olan Call of Duty: Warzone oyununu duyurdu.

Ücretsiz oynanışa sahip olacak oyunu Modernwarfare sahipleri de oynayabilecek. Oyuna yarın öğle saatlerinden itibaren (Türkiye saati ile akşam saatleri) erişim sağlanabilecek.

Call of Duty: Warzone farklı bir oyun mu olacak?

İlk aşamada oyunda iki oyun modu bulunacak. Battle royale ve plunder. Ayrıca 150 oyuncuya kadar destek verebilen dev bir harita olan Verdansk bölümü de yer alacak. Battle royale modunda, alışıldığı üzere, tüm diğer oyuncuları eleyip sona kalmak gerekiyor. Plunder modunda ise oyunda en çok parayı biriktiren oyuncu olmak gerekiyor. Bunun için de bolca loot yapmak, gizli ganimetleri bulmak önemli.

Oyunda 5 ayrı araç kullanılabilecek. Bunların arasında hava araçları da yer alıyor. Oyunda ayrıca Gulag adı verilen yeni bir özellik denenecek. Buna göre, bir oyuncu ilk kez öldüğünde, kendini başka bir oyuncu ile bir hücrede bulacak.

Oyuncu bu hücreden çıkabilmek için rakip oyuncuyu yenmek zorunda olacak. Teke tek kapışmayı kazanan tekrar oyuna dönerken, kaybeden ise maç bitene kadar beklemek zorunda olacak. Veya oyundaki arkadaşları yeterli nakit toplayabilirse, oyun dışı kalan oyuncuyu tekrar oyuna alabilecek.

Stanford coronavirüs nedeniyle dersleri online’a taşıyor

Ayrıca oyunda kontrakt sistemi yer alacak. Takımlar aldıkları kontraktlardaki görevleri tamamlayarak para kazanabilecek. Bu da oyuna, klasik battle royale oyunlarından farklı olarak, değişik görevleri gerçekleştirme heyecanı katacak.

Oyunun trailer’ını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz: