Call of Duty: Vanguard için tanıtım videosu geldi!

Activision Call of Duty Vanguard

Activision, Call of Duty: Vanguard için oyunun varlığını doğrulayan ilk resmi teaser’ı yayınladı. Yıllara meydan okuyan oyun serisi hakkında gelen yeni haber oyun severleri heyecanlandırdı. İşte detaylar.

Call of Duty yıllara meydan okuyan bir oyun serisi diyebiliriz. Her üst modelinde farklı geliştirmeler ve yeniliklerle gelen oyun serisi, oyun severlerin vazgeçilmezlerinden biri. Şimdi oyunun yepyeni bir versiyonu daha geliyor. Yeni sürüm için resmi tanıtım videosu bile yayınlandı. Fragman oyun hakkında bir çok ipucu ve fikir sağladı. Resmi fragmanda daha çok savaş alanı, tahrip edilmiş araçlarla süslenmiş bir çöl gibi görüntüler karşımıza çıkıyor. Oynanış açısından hiçbir ipucu var olmasa da oyun hakkında fikir sahibi olduk. Oyun, resmi lansmanında bir kaç farklı versiyonuyla birlikte gelecek.

Call of Duty: Vanguard için tanıtım videosu geldi!

Oyunun Ultimate Sürümü, Call of Duty: Warzone için benzersiz görünümler, deneyim güçlendirmeleri ve oyunun açık betasına erişim içerecek. Fragmanda karşımıza çıkan detaylardan biri de Sovyet Rusya askeri olan keskin nişancı, bir diğer oyuncuyu vurması. Call of Duty’nin yeni oyunu COD: Vanguard’ın 19 Ağustos’ta Warzone içerisindeki bir etkinlikte tanıtılması bekleniyor. Oyunun yayınlanması ise ancak Kasım ayında mümkün olacak. Oyun 5 Kasım tarihinde PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S ve PC için çıkış yapacak. Oyunun Türkiye fiyatları ise şu an için belirsiz. Ancak oyunun çıkış tarihine yakın net bir bilgi edinebiliriz. Fragmanı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Xiaomi, 5 dakika içinde 200.000 adet Mi Pad 5 serisi sattı