CoD Vanguard 2 Dünya Savaşı’nda mı geçecek?

Call of Duty Vanguard 2 Dünya Savaşı’nda mı geçecek

Geçtiğimiz günlerde yeni CoD oyununa ilişkin ilk bilgiler ortaya çıktı. Peki CoD Vanguard 2 Dünya Savaşı’nda mı geçecek? İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Oyun sektöründeki önemli isimlerden biri olan Activision, geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde Call of Duty Vanguard için ilk içeriği paylaştı.

CoD Warzone oyuncularıyla özel olarak paylaşılan içerikte Sovyet Rusya’dan bir kadın askerin helikoptere tırmanmak üzere olan askeri öldürmesine tanıklık ediyorduk.

Yayınlanan bu içerik haricinde yeni CoD oyununa ilişkin başka bir bilgi verilmedi. Peki yeni CoD oyunu hangi zaman diliminde geçecek?

CoD Vanguard 2 Dünya Savaşı’nda mı geçecek?

Ateş eden kadın askerin Sovyet Rusya’dan olması yeni CoD oyununun 2. Dünya Savaşı’nda geçeceği iddialarını biraz ateşlendirdi.

Daha önce pek çok CoD oyunu 2. Dünya Savaşı’nda geçmişti. Dolayısıyla Activision yeniden 2. Dünya Savaşı’nı merkezine alır mı açıkçası bu kısım biraz muamma.

Öte yandan 2. Dünya Savaşı yerine Sovyet Rusya’nın yıkılmasını konu edinen tamamen farklı bir senaryo da karşımıza çıkabilir. Sonuç olarak bunu bekleyip göreceğiz.

Yeni CoD oyunu bu yılın sonlarına doğru satışa çıkacak. Ağustos ayının ortalarına geldiğimizi hesaba katarsak önümüzdeki süreçte oyun hakkında çok daha fazla bilgi karşımıza çıkacaktır. Hatta birkaç gün içerisinde CoD Vanguard resmi olarak tanıtılırsa çok fazla şaşırmayız.

ASUS ROG Phone 5S, üç ana yükseltme ile gelecek