iPad Pro , 2024’te gümbür gümbür geliyor!

123 35

Daha önceki sızıntıları doğru çıkan Majin Bu Birkaç gün önce attığı bir tweet ile yaklaşmakta olan iPad Pro serisi hakkında kendisine söylendiğini belirttiği bazı bilgileri sızdırdı.

Bu yazıda, Apple önümüzdeki yıl ikisi OLED ekrana sahip üç iPad Pro modeli tanıtılacağını söylüyor. 11 inç ve 12.9 inçlik modeller OLED ekrana sahip ilk iPad’ler olacak. Ayrıca Majin Bu, 14,1 inçlik mini LED ekrana sahip olacak üçüncü bir modelinde tanıtalacağını belirtiyor.

Mini LED ekranlı iPad Pro ekranı, OLED iPad Pro ekranıyla aynı özelliklerin çoğunu sunuyor

Apple tipped to release the largest iPad Pro tablet ever in 2024 topping the 12.9-inch model

Mini-LED teknolojisi sayesinde ekran OLED kalitesinde bir görüntü sağlıyor. Mini-LED ile ekran daha parlak ve kontrast oranı daha yüksek oluyor. Bu ekranlar siyahları daha siyah görmemizi sağlıyor ve OLED’de olduğu gibi ekran yanması riski yoktur. Mevcut 12,9 inç iPad mini-LED ekrana sahiptir.

Bu iPad modelini önümüzdeki yılda görmemiz mümkün. 2023 yılında bununla ilgili çalışmalar olduğunu biliyorduk fakat bu sene bir iPad tanıtımı planlanmadığı için 2024 yılına ertelenmiş olması mümkün.
Image

2024 yılında satışa sunulacak olan iPad modelleri güçlü ve tasarruflu bir çiple geliyor

Majin Bu yazısında; her üç iPad modelinin de 8GB RAM’e sahip olacağını ve yeni M3 çip ile geleceğini söyledi. Ekranların her biri 3000 nit’e kadar parlaklık sunacak. Ayrıca Apple’ın tabletler için iki USB-C bağlantı noktasına sahip yeni bir alüminyum Magic Keyboard tanıtmasını ve Magsafe ile cihazlara bağlanmasını bekliyoruz.

 

OnePlus 12’nin global lansman tarihi de belli oldu