Realme Narzo N65 Resmen Tanıtıldı

Realme Narzo N65

Realme, Narzo serisini yeni bir modelle yeniledi. Geçtiğimiz hafta ilk detaylarını öğrenme şansı yakaladığımız Realme Narzo N65, dün resmi olarak tanıtıldı.

Realme telefonları üst üste gelmeye devam ediyor. Daha birkaç gün önce GT serisine yeni bir model ekleyen Çinli telefon üreticisi, dün de Narzo serisinin en yeni üyesini görücüye çıkardı. Geçtiğimiz hafta gelen bir sızıntıyla yüzünü gösteren Realme Narzo N65, dün resmi olarak tanıtıldı.

Realme Narzo N65, 6.67 inçlik bir ekrana sahip. HD+ çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı ise 120 Hz. Ekranda bulunan Rainwater Smart Touch özelliği, ekranın ıslak ellere de duyarlı olmasını sağlıyor.

Realme Narzo N65

Realme Narzo N65, MediaTek’in Dimensity 6300 yonga setini kullanıyor. Telefonda bu yonga setine tercihe göre 4 ya da 6 GB RAM eşlik ediyor. Narzo N65’in en dikkat çekici özelliklerinden biri ise depolama alanı. Çünkü telefonun depolama alanı microSD hafıza kartı ile 2 TB’a kadar çıkartılabiliyor. Telefonun dahili depolama alanı ise 128 GB. Öte yandan telefon 5000 mAh’lık bir bataryaya sahip. Bu bataryanın şarj hızının ise 15 W.

Kamera tarafına geldiğimizde ise bizi çift arka kamera karşılıyor. Bu çift kameranın ana lensi 50 megapiksellik bir sensör kullanıyor. Ona 2 megapiksellik yardımcı lens eşlik ediyor. Telefonun selfie kamerası ise 8 megapiksel.

Özelliklerinden de anlayabileceğiniz üzere Narzo 65 daha çok fiyatıyla iddialı olmayı hedefleyen bir model. Nitekim telefonun en düşük versiyonu yaklaşık 140 dolara satışa sunuluyor.

Honor 200 ve 200 Pro Resmen Tanıtıldı