Call of Duty Black Ops 4 için yeni oynanış videloarı

cod blackops 4

Activision ve Treyarch işbirliği ile geliştirilen Call of Duty Black Ops 4 için 4 yeni oynanış videosu yayınlandı. İşte oyun içerisindeki tüm modlara odaklanan oynanış videoları.

Hatırlanacağı üzere Treyarch kısa bir süre önce Call of Duty serisinin yeni oyunu olan Black Ops 4’ü tanıtmıştı. Call of Duty Black Ops 4 tanıtımı sonrası yapılan açıklamalarda, oyunda senaryo modunun olmayacağı ve temel bazda online – multiplayer modlarının ön plana çıkacağı belirtilmişti. Dilerseniz oyun ile ilgili açıklanan tüm bilgilere yer verdiğimiz CoD Black Ops 4 ön incelemesi yazımıza buradan göz atabilirsiniz.

Call of Duty Black Ops 4 için 4 yeni video

Açık konuşmak gerekirse senaryo modunun olmadığı bir Call of Duty oyununu kimse beklemiyordu. Bu hareket EA cephesinden gelse pek de yadırganmazdı. Zira geçmişte Titanfall ya da Star Wars Battlefront gibi oyunlarda sadece online modların olduğunu görmüştük.

Şimdi ise EA’nin yaptığını, Activision yapmaya başladı. Bakalım senaryo modunun olmaması, Black Ops 4’ün satış rakamlarına nasıl bir etki yapacak.

Elbette şunu da belirtmek gerekiyor. Özellikle son dönemde oyun severler CoD oyunlarını senaryo modundan ziyade online modları için satın alıyorlar. Dolayısıyla bu durumda Call of Duty Black Ops 4 yine satış rakamları bazında beklentileri karşılayabilir.

Elbette şu noktayı da atlamamak gerekiyor. Artık konsollarda PUBG, Fortnite gibi oldukça popüler FPS oyunları mevcut. Dolayısıyla bu tarz yapımlar ister istemez CoD ya da Battlefield gibi FPS odaklı yapımların satış rakamlarını etkileyecektir.

Uncharted PC’de de oynanabiliyor