Call of Duty Black Ops 4 beta tarihleri açıklandı

black ops 4 beta

Activision önümüzdeki Ekim ayında satışa sunacağı CoD serisinin yeni oyunu için merakla beklenen beta tarihlerini açıkladı. İşte Call of Duty Black Ops 4 beta tarihleri.

Oyun dünyasını az çok yakından takip edenlerin de bildiği üzere Call of Duty serisinin yeni oyunu olan Black Ops 4, 12 Ekim’de satışa sunulacak. Treyarch tarafından geliştirilen oyunda hikaye tabanlı bir tek kişilik oyuncu modunun yer almayacağı zaten daha önceden açıklanmıştı. Kısacası, Call of Duty Black Ops 4 oyun severlere sadece multiplayer deneyiminden oluşan bir macera sunacak. Doğal olarak sadece multiplayer modlarının yer aldığı bir oyunun, bu anlamda kusursuz olması gerekiyor.

Durumun az çok farkında olan Treyarch yetkilileri, önümüzdeki günlerde başlayacak olan beta süreciyle, oyundaki tüm aksaklıkları gidermeyi planlıyorlar.

Call of Duty Black Ops 4’ü ücretsiz oynayın!

Activision tarafından paylaşılan bilgilere göre CoD Black Ops 4 betası, oyunun satışa sunulacağı tüm platformalar üzerinden ulaşılabilir olacak. Buna göre PS4 ve Xbox One betası 10 Ağustos ile 13 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek. Betaya sadece oyunu ön sipariş ile satın alanlar katılabilecekler.

PC betası ise 11 Ağustos ve 13 Ağustos arasında gerçekleşecek. Bu beta herkese açık olacak. PC’de oyunu ön sipariş ile satın alanlar betaya bir gün erkenden, yani 10 Ağustos’ta erişebilecekler. Ayrıca dip not olarak belirtelim. PS4 için 3 – 6 Ağustos tarihleri arasında özel bir beta da gerçekleşecek.

Betada altı harita ve beş oyun modu (Team Deathmatch, Domination, Hardpoint, Search & Destroy ve Control) bunulacak.

Apple Watch için en iyi oyunlar