Call of Duty Black Ops 4 ön inceleme

call of duty black ops 4

#İŞBİRLİĞİ

Oyun dünyasının en köklü serilerinden biri olan Call of Duty, serinin yeni halkası Call of Duty Black Ops 4 ile bir kez daha konuğumuz olacak. İşte Call of Duty Black Ops 4 hakkındaki tüm detaylar.

Genel olarak FPS oyunu denildiğinde akla birkaç isim gelir. Bu oyunlar FPS tarihine yön vermiş, tarz edinmiş ve sonrasında gelen oyunlara da ilham kaynağı olmuş yapımlardır. Hiç şüphesiz ilk Call of Duty oyunu da bunlardan birisiydi. Medal of Honor’un yapımcı stüdyosundan ayrılan bir ekip tarafından oyun dünyasına kazandırılan Call of Duty, kısa sürede geniş bir oyuncu kitlesine ulaştı.

İlk başlarda 2. Dünya Savaşı temalı oyunlarla karşımıza çıkan seri, sonrasında çıtayı yükselterek modern savaşlara geçiş yaptı. Geçtiğimiz sene WW2 ile tekrardan 2. Dünya Savaşı yıllarına dönen yapım, bu sene gelecek olan Call of Duty Black Ops 4 ile tekrardan günümüz çatışmalarına odaklanacak.

call of duty black ops 4

Peki Black Ops 4’te oyuncuları ne gibi yenilikler bekliyor olacak? İşte bu sorunun yanıtı, CoD Black Ops 4 ön inceleme yazımızda.