CoD: Black Ops 3 Zombie Chronicles için ilk oynanış videosu!

Black Ops 3 Zombie Chronicles

Geçtiğimiz ay ortaya çıkan Call of Duty: Black Ops 3 Zombie Chronicles için merakla beklenen ilk oynanış videosu yayınlandı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Call of Duty oyunu geliştirmekle görevli 3 oyun stüdyosundan biri olan Treyarch’ın bir süredir üzerinde çalıştığı Black Ops 3 Zombie Chronicles, geçtiğimiz ay ortaya çıkmıştı.

Sızdırılan görseller sonrasında oyunun varlığını ve gelişim aşamasında olduğunu kabul eden Activision, çok geçmeden resmi duyuruyu da gerçekleştirmişti. Black Ops 3’ün beşinci DLC paketi olan Zombie Chronicles, geçmiş CoD oyununda bulunan Zombi haritalarını tek bir pakette toplayacak.

Black Ops 3 Zombie Chronicles’ın içerisinde Black Ops, Black Ops 2 ve World at War’da yer alan 8 harita bulunacak. Bu haritalar sırasıyla şu şekilde;

Call of Duty Black Ops: Kino Der Toten, Ascension, Shagri-la, Moon
Call of Duty Black Ops 2: Origins
Call of Duty World at War: Nacht der Untoten, Verruckt, Shi No Numa

Black Ops 3 Zombie Chronicles an itibariyle PC, Xbox One, Xbox 360, PS 3 ve PS 4 üzerinden ulaşılabilir durumda. Yani oyunu şimdiden satın alabilirsiniz. Bu arada dip not olarak belirtelim. Bu DLC paketi ilk olarak PlayStation 4 için yayınlanacak. 16 Mayıs’ta PS4’te çıkacak olan yapım ilerleyen günlerde ise diğer konsollarda da oynanabilir olacak. Oyunun fiyatı ise 29.99 dolar olarak belirlenmiş durumda.

Black Ops 3 Zombie Chronicles için yayınlanan ilk oynanış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.