BYD’nin yeni elektrikli otomobili görenleri kendine hayran bırakacak

byd 1

Elektrikli otomobil dünyasının önemli isimlerinden biri haline gelen BYD, yeni geliştirdiği lüks modeliyle bir kez daha adından bahsettiriyor.

BYD’nin yeni elektrikli otomobili görenleri kendine hayran bırakacak. BYD, elektrikli otomobil ailesini genişletirken, rakiplerinden farklılaşan bir strateji izliyor. Bu süreçte, şirket, alt markaları aracılığıyla farklı ihtiyaçlara yönelik çeşitli modeller geliştiriyor. Bu yan kuruluşlardan biri F Markası. Bu marka, yüksek kaliteli araçlar üretme amacıyla kurulmuştu ve bir süreliğine duyumlarla gündemde yer buldu. En sonunda, BYD’nin F Markası’nın ilk otomobilinin iç mekanını gösteren casus fotoğraflar göründü.

byd

BYD, tamamen yeni olan F serisini piyasaya çıkarmak için hazırlanıyor. Bu yeni markadan piyasaya sürülecek ilk otomobil, dördüncü çeyrekte çıkacak olan ve güçlü bir yeni enerjiye sahip olan off-road aracıdır ve fiyat aralığı 400.000 ila 600.000 yuan arasında yer alacak. Dış mekan casus fotoğrafları daha önce görünmüş olsa da, iç mekan fotoğrafları da kısa bir süre önce paylaşıldı.

byd 2

BYD’nin yeni elektrikli otomobili görenleri kendine hayran bırakacak

Yeni F Serisi’nin iç mekanına dair duyum fotoğrafları, önemli bilgiler sağlıyor. İç mekan, dayanıklı off-road otomobillerin tipik tasarımını benimser ve düz hatlar ve öğeler kullanır. Tamamen dijital bir gösterge paneli, geniş bir merkezi kontrol ekranı ve bir yolcu eğlence ekranı bulunuyor. ‘A’ sütununda bir kamera var ve büyük olasılıkla yüz tanıma için kullanılacak, bu da koltuk hafızası gibi bazı yaygın özelliklerin otomatik hale gelmesini sağlayabilir.

Kablosuz telefon şarj paneli, merkezi kontrol ekranının altında yer alıyor ve çift kablosuz şarj yeteneğine sahip. Bu, yolcular için kullanışlı bir özelliktir, çünkü iki telefon aynı anda şarj edilebilir. Elektronik vites kolunun yer aldığı orta konsol, uçak kokpitini anımsatan sert bir tasarıma sahip. Vites kolunun her iki yanında dört farklı işlev tuşu bulunuyor ve diferansiyel kilitleme ayarları gibi kullanılabilir.

byd 1

Dış tasarıma bakıldığında, otomobil oldukça kare bir şekle sahip olsa da, boyutu Yangwang U8’den çok daha küçük. Küçük bir arka bölümle birlikte bile 5 metrelik sınırı aşması pek olası değil, bu da daha çevik bir sürüş sağlar. BYD’nin yeni elektrikli otomobili görenleri kendine hayran bırakacak.

Punisher yeni bir diziyle geri dönebilir