Huawei yeni dizüstü bilgisayar modelleri Avrupa raflarında boy göstermeye başladı

HUAWEI MateBook 14s

Huawei tarafından geliştirilen ve sahip oldukları özelliklerle dikkat çeken iki yeni dizüstü bilgisayar modeli Avrupalı kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Huawei yeni dizüstü bilgisayar modelleri Avrupa raflarında boy göstermeye başladı. Geçtiğimiz ayın başlarında, Huawei‘nin MateBook X Pro ve MateBook 16s dizüstü bilgisayarları en güncel 13. Nesil Intel işlemcilerle donatıldı. Şirket, bu dizüstü bilgisayarların Haziran ayında Çin dışındaki pazarlarda satışa sunulacağını kısa bir süre önce belirtti.

MateBook 16s

Huawei, MateBook X Pro (2023) ve MateBook 16s (2023) adındaki iki yeni dizüstü bilgisayarın Avrupa ve İngiltere’deki kullanım durumunu ve özel tekliflerini duyurdu. MateBook X Pro (2023) modeli (13. Nesil i7P / 16G RAM / 1TB Depolama / Intel EVO özellikleriyle), 1 Haziran itibarıyla Huawei’nin e-ticaret platformunda ve belirli perakende ortakları aracılığıyla Avrupa’da satışa çıktı.

HUAWEI MateBook E

Huawei yeni dizüstü bilgisayar modelleri Avrupa raflarında boy göstermeye başladı

Avrupa için önerilen perakende satış fiyatı (RRP) 2199 EUR olarak belirlendi. İngiltere’deki Huawei Mağazası’nda ise MateBook X Pro, 1 Haziran itibarıyla satışa sunuldu. 2023 Haziran sonuna kadar bu mağazadan alışveriş yapan müşteriler, stoklarla sınırlı olmak kaydıyla HUAWEI FreeBuds 5’i ücretsiz talep edebilirler.

HUAWEI MateBook 16

Aynı şekilde, MateBook 16s (2023) modeli (13. Nesil i9H / 16G RAM / 1TB Depolama / Intel EVO özellikleriyle), 1 Haziran itibarıyla Avrupa’da Huawei’nin e-ticaret platformu ve belirli perakende ortakları aracılığıyla satışa çıktı. Avrupa için önerilen perakende satış fiyatı (RRP) yine 2199 EUR olarak belirtildi. İngiltere’deki Huawei Mağazası’nda ise MateBook 16s, 16 Haziran itibarıyla satışa çıkacak. 2023 Temmuz 13’e kadar bu mağazadan alışveriş yapan müşteriler, stoklarla sınırlı olmak kaydıyla HUAWEI FreeBuds 5’i ücretsiz talep edebilirler.

En etkili ve üretken ilk beş fidye yazılımları