YouTuber tehlikeli deneme sonucunda az daha ölüyordu

bu YouTuberlar gelir

Birçok kişi tarafından tanınan YouTuber tehlikeli deneme sonucunda ölümle burun buruna geldi. İşte yapılan bu İlginç deneme ve diğer detaylar.

İzlenme sayısını artırmak isteyen YouTuber tehlikeli deneme sonucunda kazaya neden oldu. Yaptığı açıklamalara bakılırsa aslında onun amacı mini uçak tasarlamaktı. Ancak istediği gerçekleşmedi. Tasarladığı mini uçak test aşamasındaydı ve karada hareket ettirilmesi gerekiyordu. Ancak hiç beklemediği bir anda havalanmaya başladı.

Rüzgarın verdiği etki ile bu mini uçak 80 km hız seviyesine erişti ve havalanmaya başladı. Kontrol öyle bir noktada kaybedildi ki artık yoldan çıkmaması imkansızdı. Ortaya çıkan kazaya bakılırsa durum çok daha ciddi olabilirdi.

YouTube denemeleri büyük kazalara neden oluyor

Özellikle son dönemlerde YouTube videoları çekmek isteyenler kendisini ölüme atıyor. Son olarak yaşanan bu YouTube faciası aslında işin ne kadar tehlikeli olduğunu gösterdi. Her ne kadar yapılan denemeler çok tehlikel, değil gibi görünse dahi aslında işler sarpa sarabiliyor.

YouTuber tehlikeli deneme

300 CC’lik motordan uçak üreten YouTuber Sefa Kındır denemenin ilk başında sorun yaşamadı. Asfalt yol için yapılan bu mini uçak aslında sadece yolda ilerleyebilecek şekilde tasarlanmıştı. Fakat beklenmeyen bir şekilde havalanınca kazaya neden oldu.

YouTube bir kez daha en popüler sosyal medya platformu oldu

Yolda ilerlerken ön tarafı rüzgar nedeniyle kalkan bu mini uçak rüzgara dayanamadı ve savruldu. Bunun sonucunda da kötü bir kaza yaşandı. Ancak kazada kimse hayatını kaybetmedi. Çevredekiler bu adama yardım etmek için koşturdu. Sonuç olarak can kaybı yaşanmadı. Peki siz YouTuberlar tarafından çekilen içerikler hakkında ne düşünüyorsunuz?