Temmuz ayında vizyona girecek yerli filmler

yerli filmler

#İŞBİRLİĞİ

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte, sinema salonları da dolmaya başladı. Peki Temmuz ayında hangi yerli filmler vizyona girecek? İşte bu konu hakkındaki tüm detaylar.

Açık konuşmak gerekirse, 2018 yerli filmler açısından son derece parlak bir yıl oldu. Bu sene içerisinde vizyona giren Aile Arasında, Arif V 216, Ayla ve Ailecek Şaşkınız gibi yapımlar vizyonda önemli bir başarı elde ederek 20 milyonun üzerinde seyirciyi sinema salonlarına çekti.

Elbette 2018’de başarılı filmler olduğu kadar, hayal kırıklığı yaratan, beklentilerin altında gişeye imza atan yapımlar da oldu. Şahan Gökbakar’ın yeni bir Recep İvedik olarak lanse ettiği Kayhan da hayal kırıklığı yaratan yerli filmler arasındaydı. Peki gelelim Temmuz ayına. Temmuz’da hangi yerli filmler vizyona girecek?

Temmuz ayında 9 yeni yerli film vizyonda

Son dönemde yerli film sayısında önemli bir artış yaşandığını görüyoruz. Nitekim bu artış Temmuz ayında da devam edecek gibi görünüyor. Keza Temmuz’da 9 yeni yerli film vizyondaki yerini almış olacak. Bu filmler arasında en çok dikkat çeken isim ise, usta oyuncu kadrosu ile merak uyandıran Eski Köye Yeni Adet.

Lafı daha fazla uzatmadan sizleri Temmuz ayında vizyona girecek olan yerli filmler ile başbaşa bırakalım.

Dua Et Kardeşiz

Yönetmen: Hamza Yaman
Oyuncular: Eray Kaman, Gökhan Demir, Başak Akbay, Ayhan Taş
Vizyon Tarihi: 6 Temmuz

Diğer filmler için aşağıdan sayfayı değiştiriniz.