Bu Telefon Bir Hacker!

Bu Telefon Bir Hacker

Yeni tanışacağınız bu telefon kablosuz ağları ve daha fazlasını hackleyebilme özelliği ile sizleri etkisi altına alacak.

Her geçen gün gelişen mobil teknoloji, telefon ve tabletleri hayatımızın bir parçası haline getirdi. Artık teknoloji öyle bir noktaya geldiki, hackleme işlemini dahi telefondan yapabiliyoruz.

Bu Telefon Bir Hacker!

Yeni ortaya çıkan Pwn Phone isimli telefon ise oldukça yetenekli özellikleriyle göz dolduruyor. IT departmanlarının ve güvenlik profesyonellerinin ağlarda bulunan açıkları hızlı bir şekilde ortaya çıkarmasına yarayan bu telefonun yeni sürümü LG Nexus 5’in donanımını temel almış durumda.

Android işletim sistemini kullanan telefon, onun üzerinde tam donanımlı bir Debian OS çalıştırıyor. USB host olarakta çalışabilen telefonu harici Wi-Fi, Bluetooth ve ethernet adaptörlerini kabul ediyor. Harici adaptör kullanımı Pwn Phone‘un saldırı menzilini ve yeteneklerini de geliştiriyor.

Pwn Phone, 103 ağ izleme ve saldırı aracıyla beraber geliyor. Ayrıca bu gelen araçlardan 26’sını giriş ekranından hızlı bir şekilde çalıştırmanıza da olanak tanıyor. Araçların büyük çoğunluğu terminal penceresinde çalışıyor olsa da, 26 araç dokunmatik denetim izni sağlıyor. Araçların bazıları ise menü temelli arayüzü sayesinde sizleri komut yazmaktan kurtarıyor.

Sizce bu telefon güvenli iletişim için mi, iletişimi güvensizleştirmek için mi çıkarıldı?

Blizzard’ın Gizli Projesi!