Bu Netflix yapımı bambaşka! Interior Desing Masters

Interior Desing MastersInterior Desing Masters

Bu Netflix yapımı bambaşka! Interior Desing Masters. Eğer dekorasyonla uğraşıyorsanız ya da dekorasyon sizin için bir tutkuysa bu içeriğe mutlaka göz atmanızı tavsiye ederiz.

Dekorasyon herkesin bir şekilde uğraştığı ve yapmaktan zevk aldığı hobilerden biri diyebiliriz. Yaşadığımız alanı ne kadar kötü ya da kullanışsız olursa olsun yaşanılabilir hale getirmek bizim elimizde. Son zamanlarda bu konu ile ilgili çok fazla kaynak ve içerik mevcut.

Bu Netflix yapımı bambaşka! Interior Desing Masters

Netflix bu anlamda da izleyicileri doyuma ulaştıracak bir yarışma ile karşımıza çıkıyor. İçeriğin adı: Interior Desing Masters. Program bir grup yarışmacıdan oluşuyor. Her bölümde yarışmacılar, kendilerine verilen dekorasyon görevlerini yapıyor. Kimi bölümde bir evin odalarını dekore ediyorlar, kimi zamanda bir restorandın içini kendi zevklerine göre döşüyorlar. Oldukça renkli ve orijinal düzenlemeler yapılırken bazen de çok sıradan dokunuşlar karşımıza çıkıyor. Her bölümde jüri, yapılan dekorasyonu değerlendiriyor. Bölüm sonunda, yaptığı iş en çok beğenilen yarışmacı bir sonraki tura geçerken, en az beğenilen ise programa veda ediyor.

Çok farklı ve orijinal düzenlemelerin yapıldığı içerik bu tarz yarışma severlerin gözdesi olma niteliğinde. Kendinizden bir şeyler bulacağınız, sizlere bazı konularda ipucu verecek dokunuşların olduğu program Interior Desing Masters, bir Netflix içeriği. Film, dizi dışında farklı programlar izlemek istiyorsanız Interior Desing Masters tam size göre bizden söylemesi.

İşte Türkiye’de en çok satılan 2. el otomobil