Katlanabilir 3 ekranlı telefon! Huawei Mate XT Ultimate Design ön inceleme

vew vw

Huawei Mate XT Ultimate Design’ı deneyimleme şansına eriştik. Bu telefonun tam 3 tane ekranı var. Kısacası bu ürün, hem tablet hem de telefon ihtiyaçlarını tek bir üründe karşılamak isteyen teknoloji tutkunları için heyecan verici deneyimler sunabilir.

Huawei Mate XT Ultimate Design, üç ekranlı olmasına rağmen ince ve hafif bir yapıda. Onu ön cebinizde rahatlıkla taşıyabilirsiniz ama tabii ki standart telefon modelleriyle kıyaslayarak hareket etmemelisiniz.

Huawei Mate XT Ultimate Design, şirketin güncel Kirin işlemcisi, 16GB RAM ve 1TB dahili depolama faktörleriyle geliyor. Maalesef resmi olarak Google Play Store ve Google uygulamaları bulunmuyor. Ama pek çok Google uygulamasını 3. parti uygulamalar aracılığıyla cihaza kurup çalıştırma şansınız mevcut.

Huawei Mate XT Ultimate Design ‘ın üç ekranını birden açtığınızda, toplam 10.2 inç OLED ekran deneyimine erişiyorsunuz ki bu çok iyi.

Bir şeyler izlerken ya da okurken bu ekran deneyimi sizi memnun edecektir. Oyun deneyimleri tarafında ise, eğer iyi grafikli online oyunları oynuyorsanız, daha iyi performans için tek ekranda oynamanızı öneriyoruz. Eğer Angry Birds gibi bir single player platform oyununu oynuyorsanız, büyük ekran deneyimi de keyifli olacaktır.

Ürünün ekran kat izlerinin kolay kolay belli olmadığını, bu büyük ekran faktörü sayesinde aynı anda birden fazla uygulamayı da kolaylıkla deneyimleyebildiğinizi belirtelim.

Katlanabilir 3 ekranlı telefon! Huawei Mate XT Ultimate Design ön inceleme

Kamera tarafına geldiğimizde ise, çoklu kamera kurulumu ve OIS destekli 50MP ana kameranın varlığı güven veriyor. Kameralar, düşük ışık koşullarında da net detaylar sunabiliyor.

Pil tarafında ise 5700mAh değerde kapasite ve hızlı şarj desteği var. Hem kablolu hem de kablosuz olarak hızlı şarj teknolojisini kullanabiliyorsunuz. Ama tabii üç ekranın olması, tek şarj ile bir günü çıkarmanızı zorlaştırabilir. Eğer yoğun deneyimler gerçekleştirirseniz, gün içinde cihazı tekrar şarj etmek zorunda kalabilirsiniz.

Şu an deneyimlediğimiz ürün, Çin pazarına yönelik olarak hazırlanan ve global yazılım barındırmayan bir sürümdü. Tabii bu ürün resmi olarak ülkemizde satışta değil. Muhtemelen önümüzdeki yıldan itibaren ülkemiz de dahil pek çok Avrupa ülkesinde resmi olarak satışların başlaması bekleniyor. Şu an bahsi geçen fiyat ise, 2800 dolar.

Unutmadan, ürünün kutusunda araba şarjı için aparat, 2 tane Type-C kablosu, hızlı şarj adaptörü, gerçek kablosuz kulaklık, koruyucu kılıf ve ekran temizleme bezi gibi güzellikler de bulunuyor.

Monster Pusat Ghost Pro kablosuz oyuncu mouse incelemesi