Netflix izleyicileri yeni yapımı çok sevdi

Netflix En Sevilen Dizi ve Filmlerini Açıkladı

Netflix izleyicileri yeni dramaya övgü yağdırdı. İşte tüm detaylar.

Netflix hayranları ‘kesinlikle harika’ olarak yorumladıkları yeni diziye puan yağdırdı. Scoop bugün Birleşik Krallık’ta yayınlandı ve yayınlandığı andan itibaren yoğun ilgi ile karşılandı. Biyografik dramada başrol oynayan İngiliz isimler arasında Newsnight’tan Emily Maitlis rolünde Gillian Anderson ve Billie Piper ile araba kazası röportajını sağlayan BBC TV yapımcısı Sam McAlister yer alıyor. Prensi, 2001 yapımı gişe rekorları kıran A Knight’s Tale’de Anjou Kontu Adhemar’ı canlandıran Rufus Sewell canlandırıyor.

Netflix fans go wild over 'absolutely brilliant' new drama but are surprised by a shock cameo

Yönetmenliğini Philip Martin’in üstlendiği Netflix filmi, o zamanki Newsnight editörü Sam McAlister’ın 2022 tarihli kitabı Scoops: BBC’nin En Şok Edici Röportajlarının Perde Arkası’ndan uyarlanıyor. İngilizler, bu sabah eski adıyla Twitter olarak bilinen X’te filme hızlı bir şekilde filme övgü yağdırdılar. Filmin muhteşem oyunculuğunu ve güçlü kadın rollerini övgüye boğdular. Bir X kullanıcısı şunu söyledi: ‘#Scoop’u az önce izledim ve büyülendim; koltuğuma yapıştım.” Yıldızlarla dolu oyuncu kadrosundan bir çok izleyici etkilendi: ‘Scoop kesinlikle harika.

Dizi muhteşem oyunculuk örneği” yorumları yağdı. Yayın akışı devleri arasındaki rekabet devam ederken Disney+ gibi isimler de yerini sağlamlaştırmaya başladı denebilir. Zira artık yayın akışı devleri arasında ciddi bir rekabet söz konusu. Bu sebeple platformlar birbiri ardına farklı yapımlarla ön plana çıkmaya çalışıyorlar diyebiliriz. Netlflix de sunduğu yapımlarla dikkatleri üzerine çekiyor.

YENİ RENAULT CAPTUR’UN DÜNYA LANSMANI GERÇEKLEŞTİRİLDİ