Netflix Instagram Hikayeleri için düğmeye bastı!

Dizi ve film platformu Netflix, mobil uygulaması için yayınladığı güncelleme ile içerikleri Instagram Hikayeler’de paylaşma özelliğini kullanıma sundu. Netflix Instagram Hikayeleri ile daha fazla kişiye ulaşmak istiyor.

Dünyada olduğu kadar ülkemizde de sadık bir kitlesi olan Netflix, yeniliklerine hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda mobil uygulamasının medya oynatıcısını yenileyen Netflix, şimdi de paylaşma araçlarına bir yenisini ekledi. Yayınlanan son güncelleme ile Netflix’te yer alan içerikleri Instagram Hikayeler üzerinden paylaşabiliyorsunuz.

Netflix Instagram Hikayeleri için güncelleme yayınladı

Netflix’te bir dizi veya filmin üzerine tıkladığınızda Paylaş butonu beliriyor. Paylaş butonundan içeriği Instagram Hikayeleri üzerinden paylaşabiliyorsunuz. Uygulama otomatik olarak içeriği Instagram Hikayeleri için bir görsel hazırlıyor. Bu görseli daha sonra Instagram üzerinden paylaşabiliyorsunuz.

Netflix fiyatları Amerika’da zamnlandı! Peki ya Türkiye?

Şimdilik sadece iOS platformuna özgü olan bu özelliğin Android için de çalışmalara başlandığı söyleniyor. Şubat ayı içerisinde bu yeni paylaşma özelliği Android platformuna da gelecektir.

Netflix Instagram Hikayeleri

Son olarak Netflix’in bu yıl içerisinde karşımıza yeni bir Türk yapımı dizi ile çıkacağını belirtelim. Bakalım başrollerinde Beren Saat’in oynayacağı bu yeni dizi, Hakan: Muhafız kadar başarılı olabilecek mi?