Bu elektrikli aracın özelliğine inanamayacaksınız: Park halindeyken para kazandırıyor

bu elektrikli aracın özelliğine

Şimdi sizlere tanıtacağımız bu elektrikli aracın özelliğine inanmakta güçlük çekebilirsiniz. Park halinde bile para kazandırma özelliğine sahip olan bu aracı hadi gelin biraz daha yakından tanıyalım.

Hiç şüphesiz dünyanın en büyük elektrikli otomobil devi Tesla ve bu durum uzun bir süre daha değişmeyecek gibi görünüyor. Şirketin her yıl çıkardığı yeni modeller kullanıcılara farklı özelliklerle sunuluyor. Bazı araçlar daha uygun fiyatlara sahipken kimileri ise biraz daha hırçın olabiliyor.

Elon Musk tarafından yapılan bir açıklamada Tesla araçlarının kripto para madenciliğine başlama ihtimalinden bahsedilmişti. Aslına bakacak olursak ilk etapta kimse buna pek ihtimal vermedi. Fakat Musk bu konuda ciddi olduğunu defalarca gösterdi. Şimdi ise Kanada merkezli otomobil üreticisi olan Daymak benzer bir proje açıkladı.

Bu elektrikli aracın özelliğine şaşırmamak mümkün değil

Daymak Spiritus 2023 isimli elektrikli otomobil kripto para madenciliği yapacak. Bunu park halindeyken gerçekleştirecek ve kazanılan tüm kripto paralar hesabınıza aktarılacak. Bu araç sadece 1 ay içerisinde 350 milyon dolarlık sipariş aldı ve rekabeti güçlendirecek gibi görünüyor.

bu elektrikli aracın özelliğine

Bütün bunlara ek olarak bu elektrikli otomobil modelini kripto para birimleri ile almak mümkün. Doge, Ethereum ve Cardano gibi birçok kripto para birimi üzerinden ödeme yapma imkanı sunan bu şirket, büyük bir yenilik başlatacak gibi görünüyor. Her ne kadar Tesla bu tarz yeniliklere daha açık olsa bile yine de elini çabuk tutmayacak gibi görünüyor.

Jeff Bezos elektrikli araç rekabetini iyice kızıştırıyor: Gerisini Tesla düşünsün (Video)

Daymak Spiritus 2023 isimli araç blok zinciri devriminin ortasında olacak. 2022 yılında üretime gireceği tahmin edilen aracın teslimatı 2023 yılında başlayacak. Park halindeyken kripto para kazanmanızı sağlayan bu araç önümüzdeki yıllarda çok daha fazla konuşulacak. Peki siz bu otomobil hakkında ne düşünüyorsunuz?