Jeff Bezos elektrikli araç rekabetini iyice kızıştırıyor: Gerisini Tesla düşünsün (Video)

Türkiye'nin elektrikli araç projelerine

Jeff Bezos elektrikli araç konusunda iyice sınırları zorlamaya çalışıyor. Onun rekabet anlayışı uzaya kadar çıktı. Hadi gelin konuyla alakalı merak edilen tüm detaylara birlikte bakalım.

Tesla şirketi tarafından yapılan devasa fırlatışı birçok kişi hatırlıyordur. Falcon 9 roketlerinin uzaya Tesla aracı gönderdikten sonra geri dönmesi eşsiz görüntüler ortaya çıkarmıştı. Şimdi ise Jeff Bezos kendi elektrikli araç reklamını yaptı.

Amazon kurucusu olan Jeff Bezos Tesla modelleri ile rekabet edebilecek düzeyde elektrikli araçlar geliştirmek istiyor. Aslına bakacak olursak büyük oranda bunu başardığını söyleyebiliriz. Tesla ile rekabet eden elektrikli araç markası Rivian, Amazon tarafından büyük destek görüyor.

Jeff Bezos elektrikli araç rekabeti için uzayı kullandı

Amazon kurucusu Rivian markasının bir modeli olan R1S SUV ile birlikte fırlatmanın yapılacağı alana gitti. Böylece bu otomobil markasının reklamını yapmış oldu. Tesla şirketi uzaya kendi otomobil modelini göndererek benzer bir reklam yapmıştı.

Jeff Bezos elektrikli araç

Jeff Bezos, Elon Musk’ı taklit ediyor eleştirileri ile karşı karşıya. Bu tür tartışmaları bir kenara bırakırsak elektrikli araç rekabetinin ciddi bir boyuta ulaştığını söyleyebiliriz. Her ne kadar çip sıkıntısı ve pandemi bu rekabeti geri plana atsa bile yine de heyecan dorukta.

Tesla’nın patronu olmaktan hoşlanmadığını söyledi: Musk yine yaptı yapacağını

Tesla ve Rivian geleceğin en büyük rekabetlerinden bir tanesine sahip olacak. Bu rekabet hepimizin geleceğini şekillendirecek gibi görünüyor. Peki sizce elektrikli araç konusunda hangi şirket geleceğin lider markası olacak? Yorumlar bölümünden tahminlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.