Bu altcoin yükselişe geçmeye başladı: Yatırımcılar umutlu

Bu altcoin yükselişe bitmex Bitcoin

Bu altcoin yükselişe geçerek iyi bir performans göstermeye başladı. Uzun bir süredir düşüş aşamasında olan kripto para birimi nihayet yükseliyor.

Dünyanın en büyük kripto para birimleri içerisinde yer alan bu altcoin yükselişe geçmeye başladı. 10 Mayıs 2021 tarihinde 53 dolar düzeyine kadar ulaşan bu dijital varlık ne yazık ki bir daha kendisine gelemedi. Analistler onun 25 doların üzerinde konsolide olmasını bekliyordu.

Sürekli olarak düşmeye devam eden bu dijital varlık aslına bakacak olursak aşağı yönlü hareket etmeyi seviyor. 24 Şubat 2022 tarihinde 11,43 dolar düzeyine kadar geriledi. Bu durum yatırımcıları adeta isyan ettirdi. En yüksek seviye olan 53 dolar ile kıyaslandığında yüzde 74 oranında geri çekilme olduğunu söyleyebiliriz.

Bu altcoin yükselişe hazır

Chainlink 10 Kasım 2021 tarihinden bu yana azalan eğilim gösterse bile şeytanın bacağını sonunda kırdı. Analistler onun büyük bir kırılma yaşadığını söylüyor. Fiyatının giderek yükseleceği en fazla beklenti oluşturan konular içerisinde yer alıyor. Son 24 saatte yaklaşık olarak yüzde 8,4 oranında artış yaşandığını görüyoruz.

Bu altcoin yükselişe

Bu dijital varlık ile ilgili grafiklere bakıldığında terse çeviren kırılımın başladığı söyleniyor. Büyük bir atak meydana gelmesi halinde LINK ilk etapta 28 dolarlık kritik direnci aşacak. Hemen ardından önceki en yüksek seviyesi olan 53 doların tamamlanması gerekiyor. Dijital varlık şimdilik 14,5 dolar düzeyini aşamadı.

Bitcoin kriz durumlarının kurtarıcısı olabilir: Göstergeler buna işaret ediyor

Bu altcoin yükselişe geçerek yatırımcısını mutlu etmeye başladı. ABD Merkez Bankası tarafından açıklanan faiz oranları bir miktar rahatlama yaratmıştı. Yükselişinde bunun önemli bir etkisinin olduğu tahmin ediliyor. Konu ile ilgili gelişmeler geldikçe hızlı bir şekilde aktarmaya devam ediyoruz.