Altın yatırımcıları kripto paralara yöneliyor: Ünlü yatırımcı açıkladı

yatırım tavsiyesi

Altın yatırımcıları kripto paralara iyice yönelmeye başladı. Gümüş ve altın seven birçok yatırımcı için Bitcoin ve türevleri dikkat çekiyor. İşte konuyla alakalı merak edilenler.

Herkesin yakından takip ettiği altın yatırımcıları kripto paralara iyice yönelmeye başladı. Özellikle büyük yatırımcılar bile böyle bir yönelim içerisine girebiliyor. Robert Kiyosaki bunlar arasında en fazla öne çıkan isimlerden birisi. Kendisi dünyanın en çok tanınan altın ve gümüş yatırımcısı olarak biliniyor.

Bitcoin hakkındaki en son düşüncelerini paylaşan ünlü yatırımcı genellikle garanti yollara başvuruyor. Mesela emlak yatırımları onun için son derece önemli. Yine aynı şekilde altın ve gümüş gibi varlıklara ciddi yatırımlar olduğu biliniyor. O bile Bitcoin ile ilgili alım yapabileceğinin sinyallerini verdi.

Altın yatırımcıları kripto paralara değer veriyor

Yaklaşık olarak 6 ay içerisinde ilk defa Bitcoin 60 bin doların bile üzerine çıkmayı başardı. Hatta son günlerde eski rekorunu bile kırabilecek düzeye geldi ama bu kadar sert bir şekilde yükselmesi tüm yatırımcıları kendisine çekti. Özellikle Aralık ayına doğru bu kripto para biriminin daha fazla yükselmesi bekleniyor.

Altın yatırımcıları kripto

Konu ile ilgili temkinli yaklaştığını söyleyen ünlü yatırımcı son derece önemli açıklamalara yer verdi. Ona göre Bitcoin eğer bir geri çekilme yaşarsa yatırım yapabilir. Yani Bitcoin almadan önce bir süre daha düşüş bekleyecek. Hemen ardından bu kripto para biriminden yüklü miktarda almayı düşünüyor. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, Bitcoin vadeli işlemleri için onay vermişti. Bu durum yatırımcıları etkiledi. Altın yatırımcıları kripto paralara daha sıcak bakıyor.

Bitcoin hedefleri analistler tarafından açıklandı: “200 bin dolar”

Bugüne kadar garanti yatırımcıların pek uğramak istemediği Bitcoin borsaları önümüzdeki günlerde daha yoğun zamanlar yaşayabilir. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?