Britney Spears çıplak pozlarına yenisini ekledi! Yine çırılçıplak!

Netlfix kendi Britney Spears belgeseli üzerinde çalışıyor

Instagram üzerinden paylaştığı fotoğraflarla dikkatleri üzerine çeken Britney Spears, yine rahat durmadı.

Britney Spears çıplak pozlarına yenisini ekledi! Yine çırılçıplak! Britney Spears bir türlü uslanmıyor. Zaman zaman paylaşmış olduğu seksi pozlarla sosyal medyanın gündemine gelen ünlü şarkıcı, bir kez daha yürek hoplattı.

Britney Spears

Çıplak pozları yüzünden çocukları ile arasının açık olduğu söylenen 41 yaşındaki yıldıza son olarak kocası da tepki göstermişti. Britney Spears ile bu yılın Haziran ayında dünya evine giren Sam Ashgari, “Böyle şeyler yayınladığı için dünyada zorbalığa uğrayan tek kişi. Şahsen bunları hiç yayınlamamasını tercih ederim, ama ben kimim ki mikroskop altına alınmış ve tüm hayatı boyunca kontrol edilmiş birini kontrol ediyorum.” ifadelerini kullanmıştı.

Britney Spears cephesinde işler kızışıyor

Britney Spears çıplak pozlarına yenisini ekledi! Yine çırılçıplak!

Ancak güzel şarkıcı bu sözleri de pek dikkate almamış gibi görünüyor. Instagram hesabı üzerinden duşta çekmiş olduğu iki kısa videoyu paylaşan Spears, takipçileri tarafından tepki görmemek için bu paylaşımları yoruma kapattı. Ailesi ile arası kötü olan şarkıcının bu paylaşımlarına devam etmesi halinde eşiyle de sorunlar yaşaması kuvvetle muhtemel gibi.

britneyspears

Britney Spears hali hazırda Instagram’da 41.6 milyonluk bir takipçi kitlesine sahip. Sansasyonel yaşamı ve skandalları ile gündemden düşmeyen Spears’ın hayranları, şimdiye kadar kendisine sahip çıkmıştı. Ancak bazı hayranların bu paylaşımları sonrasında kendisine “Çocuklarından ve eşinden utanmalısın.” şeklinde mesajlar gönderdiği ifade edildi.

Infinix NOTE 12 VIP : Savaş alanında rakipsiz