Bütçe dostu Honor X7a özellikleri sızdırıldı!

Honor 80 Pro Plus

Huawei çatısı altından çıkan Honor, yeni telefonunu tanıtmaya hazırlanıyor. İşte cihazın sızdırılan teknik özellikleri!

Bütçe dostu Honor X7a özellikleri sızdırıldı! Bir zamanlar Huawei çatısı altında üretim yapan Honor, bir süre öncesinde Huawei ile yollarını ayırmıştı. Artık yoluna tek devam eden Honor, yeni telefonunu tanıtmaya hazırlanıyor. Bütçe dostu olması beklenen Honor X7a modelinin teknik özellikleri şimdiden sızdırıldı bile. İşte telefonun sızdırılan donanımsal özellikleri!

Honor 80 Pro

Bütçe dostu Honor X7a özellikleri sızdırıldı!

OneLeaks tarafından sızdırılan detaylara göre Honor X7a, gücünü MediaTek üretimi olan Helio G37 yonga setinden alacak. 12 nm üretim sürecinden geçen bu işlemciye 4 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı eşlik edecek.

Honor 80 Pro+

Android 12 işletim sistemi ile kutusundan çıkacak olan telefon, metalik mavi ve siyah olmak üzere iki renk seçeneğiyle raflardaki yerini alacak. Modelin kasa ağırlığı ise 196 gram civarında.

Honor 80 Pro Plus

6.7 inç büyüklüğündeki LCD ekran paneli ile gelmesi beklenen Honor X7a, 60 Hz ekran tazeleme oranı sunacak. Telefonun arka kısmında ise 50MP ana, 5MP ultra geniş açılı, 2MP makro ve 2MP telefoto kameraların yer alacağını ifade etmiş olalım. Ön yüzeyde ise 8MP’lik bir selfie kamerası su damlası çentiğin içerisinde bulunacak. 5.230 mAh bataryayı bünyesinde barındıracak olan cihazın fiyatına dair herhangi bir detay henüz olmasa da nispeten uygun fiyatlı olacağı ifade edilenler arasında yer alıyor.

Redmi K60 Pro ekran özellikleri açıklandı